Udsolgt
Tirsdag _13.10.2080 DKK + gebyr

Antistatic release show + Ingerlise Øllgaard (visuals) + Szymon Pimpon Gąsiorek

Experimental rock, improv og audiovisual

ALICE blænder op for et nyt samarbejde med musik/kunst-kollektivet Noisy Beehive, der over en række aftener præsenterer audiovisuelle koncerter og performances. Første arrangement bliver med trance-rock kvartetten Antistatic i møde med billedkunstner Ingerlise Øllgaard. Aftenen byder ligeledes på tribal solo-performance fra den polske trommeslager Szymon Pimpon Gąsiorek.

OBS! ALICE følger myndighedernes retningslinjer vedr. COVID-19 nøje. Alle koncerter i august/september/oktober afholdes derfor med siddepladser og et stærkt begrænset antal billetter. Læs mere om vores COVID-19 tiltag her.

Den københavner-baserede kvartet Antistatic blander klassisk minimalisme, heavy metal, støjrock og techno i en stærkt rytmisk og pulserende trance-rock. De vender gerne den klassiske rockinstrumentering på vrangen – f.eks. ved i lange passager af fravælge riff-baserede strukturer til fordel for hypnotiserende trommepassager. Denne aften præsenterer kvartetten deres debutalbum “Drop Dive Breach”, som naturligvis kan købes til arrangementet.

Under Vinterjazz 2020 optrådte Antistatic med en særlig audiovisuel performance sammen med billedkunstner Ingerlise Øllgaard. Til releasekoncerten på ALICE joiner Øllgaard atter og skaber en visuel ramme. Ingerlise Øllgaards værk kredser om køn, identitet og aktivisme og beskæftiger sig med, hvordan identitet defineres og udtrykkes. Med på én gang dystre og smukke fotografier og installationer udfoldes en skjult skrøbelighed og et arbejde med at udforske og acceptere selvet.

Aftenen byder også på en solo-performance fra trommeslager Szymon Pimpon Gąsiorek. Han kommer fra Polen, men har base i Danmark, og er en aktiv del af musikmiljøet i byen, bl.a. som arrangør af Idealistic Festival, som man også kan opleve på ALICE i oktober. Han optræder løbende i bands som Pimpono Ensemble, E/I, The Love And Beauty Seekers, Wood Organization, I Love My Mother, Alfons Slik og Czajka & Puchacz, og er kendt for at blande jazz, improvisation og strategier fra moderne komposition. Som solist integrerer han gamle trommeteknikker og futuristisk pop-musik i en nærmest tribal performance.

Om Noisy Beehive
Noisy Beehive er både et label og et kunstnerkollektiv, der gennem de seneste år har præsenteret en lang række genrekrydsende arrangementer i bl.a. Huset-KBH, Brønshøj Vandtårn m.fl. Noisy Beehive arbejder også med internationale netværk i bl.a. Vilnius og Istanbul.

Tirsdag _13.10.20
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 80 DKK + gebyr

Udsolgt80 DKK
Udsolgt