Fredag 03.12.202180 DKK

Anders Bach feat. Anja Jacobsen, Anders Vestergaard & Ying-Hsueh Chen: Musik til Gnomen

Avantgarde og percussion

Anders Bach lover intet mindre end et ormehul af trommer, når han under serien ALICE Works præsenterer det nykomponerende værk “Musik til Gnomen”. Den fremragende trommeslager, der kendes fra bl.a. Erna, medbringer tre af Danmarks bedste percussionister – Anja Jacobsen, Anders Vestergaard og Ying-Hsueh Chen.

Koncerten foregår i Musikhuset København. unumm. siddepladser. Husk at medbringe gyldigt coronapas – læs mere her.

Koncerten er en del af ALICEs medlemsordning – læs mere her.

Der er tale om en vaskeægte uropførelse, når Anders Bach præsenterer det nykomponerede og stedspecifikke slagtøjsværk “Musik til Gnomen” i Musikhuset København under ALICE Works.

Selv beskriver Anders Bach (Erna m.fl.) værket som en færd fra dybet til jordplan. Et personligt værk, der tager sit afsæt i slagtøjsmusikkens ekstremer, hvor akustiske trommer og digitale synthesizere kolliderer.

Værket er skrevet specifikt til Musikhuset Københavns mangefacetterede lokaler. Under  koncerten  bliver  genre  til  blødt  ler. Dødsmetal  møder kølig ambient, eurotrancens detune høres blandt sværme af akustiske arpeggioer, og dekonstruerede samples udfaser bækkenernes overtoner. Det bliver en følelsesladet oplevelse med fødderne i mudderet; flammeskær på en langsom dans; et hovedkulds fald på en skovbund.

Til denne urpremiere har Anders Bach allieret sig med lydmand Nikolaj Nielsen og tre af Danmarks bedste percussionister – Anja Jacobsen, Anders Vestergaard og Ying- Hsueh Chen – der udgør det ensemble som skal cementere et ormehul af trommer.

Om ALICE Works:
ALICE arbejder for at udvikle musikken. Derfor søsatte vi under lockdown i starten af 2021 et Open Call om at udvikle nye formater og skabe nye værker. Dette Open Call blev til ALICE Works – en koncertserie, hvor vi hen over 2021 og 2022 præsenterer nye værker skabt af de kunstnere, som vi udvalgte fra puljen af ansøgere.

Fredag 03.12.2021
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 80 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×