Torsdag _23.09.21130 DKK + gebyr

Ana Silvera (UK) at AULA

Contemporary folk

Den roste engelske sangskriver Ana Silvera byder på poetiske sange, folkemusikalske stemninger og sofistikerede arrangementer med et stærkt hold af danske musikere.

Bemærk: Koncerten er flyttet til AULA, der ligger i UNIONs bygning på Nørre Allé 7.

Med inspiration fra både amerikansk bluegrass, engelsk pastoral folk og et moderne klangbillede, som sender nik i retning af både Fiona Apple, Tori Amos og Kate Bush, er London-musikeren Ana Silvera et særdeles spændende bud på en sangskriver til vores tid.

Medier som The Guardian, BBC og Uncut har skamrost hendes udtryk, der både favner det drømmende, det intellektuelle og det umiddelbart gribende i hvad der er af The Guardian er blevet kaldt ‘magical story-telling’. At hun kombinerer sine stærke evner som sangskriver med en vilje til at opbygge spændende arrangementer, der trækker på både klassisk kammermusik, jazz og globale horisonter, gør kun musikken mere indtagende. Lyt bl.a. den slående skønhed i hendes samarbejde med kora-mesteren Sefo Kanueteh på EP’en ‘Light, Console Me’ fra 2020. Eller nyd hendes samarbejder med den danske violinist Bjarke Falgren.

En anden tæt dansk samarbejdspartner for Ana Silvera er den danske stjerne-bassist Jasper Høiby (Phronesis m.fl.). Og netop Høiby er da også bag bassen, når Ana Silvera optræder i AULA med et forrygende dansk hold af musikere, der også tæller guitarist Sebastian Bloch og trommeslager Jacob Smedegaard. Glæd dig til en aften med smukke sange og drømmende stemninger.

Torsdag _23.09.21
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 130 DKK + gebyr

Køb billet130 DKK