Lørdag _21.04.18

Alsarah & The Nubatones (US/SD) + AySay

East african retro pop

Arabiske toner møder østafrikansk retropop i Alsarah & The Nubatones‘ sange om håb, bevægelse og frihed. Dansk-kurdiske AySay står for opvarmningen.

 

Alsarah er født i Sudan og vokset op i Yemen. I lydbilledets front er hendes bjergtagende stemme og særlige take på den østafrikanske 70er pop. Alsarahs vokal er fyldt af nostalgi, men også af håb og revolutionært fremsyn.

 

Vokalerne er spundet ind i arabiske toner. Den mesterlige Drandon Terzic på det arabiske lutinstrument, oud, og Rami El Aasser på traditionelt slagtøj som bl.a. riq, deff, og tabla. Den retrospektive pop tilføjet en spændende intrumentalisering er det, som skaber Alsarah & The Nubatones helt unikke lydbilleder.

 

Sangene og musikken handler om hvad hjem er. For Alsarah er hjem minder fra den østafrikanske kyst, men det er er også retten til at bevæge sig. Og det er det musikken gør. Den taler om nostalgi, men er samtidigt grænsekrydsende.

Efter Alsarah & The Nubatones koncert på sidste års Roskilde Festival, er ALICE ekstremt glad for at kunne præsentere den grænseløse gruppe i intime rammer.

 

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerten starter: kl. 21:00

Pris: 135 dkk inkl. gebyr

Lørdag _21.04.18
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: DKK inkl. gebyr

Køb billet