Aflyst
Onsdag _16.12.2060 DKK + gebyr

Alkymist ekstra koncert

Doom metal

Grundet aktuelle COVID-19 restriktioner for Hovedstadsområdet, skal kulturinstitutioner – herunder spillesteder – holde lukket frem til 3. januar. Vi ser os derfor nødsaget til at aflyse koncerten med Alkymist. Billetter refunderes automatisk via Billetto, og du skal således ikke foretage dig yderligere. Vi håber, at vi kan finde en ny dato for koncerten i 2021.

For yderligere info om COVID-19 situationen og ALICE, henviser vi til: https://alicecph.com/corona/

De progressive doom metal-eklektikere Alkymist udsender deres nye album ‘Sanctuary’ til maj.  December gæster de ALICE som del af deres tour for albummet. OBS! Koncerten 17. december er udsolgt, og derfor sættes nu en ekstra koncert i salg dagen før.

Det danske progressive doom metal-orkester ALKYMIST bevæger sig ind i tomrummet mellem himmel og helvede med deres nye album ‘Sanctuary’, ude 1. maj 2020 på Indisciplinarian. Kun halvandet år efter deres roste selvbetitlede debutalbum tager ALKYMIST endnu engang på en rejse, der bringer dig hinsides denne verden og ind i bandets sære og knusende tunge domæne og dets brutale, men også smukke og storslåede lydlandskaber.

‘Sanctuary’s seks numre og to lydcollager af sammenlagt 43 minutters varighed lever fuldt op til bandets eklektiske vision. ‘Sanctuary’ omfavner alle doom metallens massive karakteristika i samspil med den eventyrlystne ånd fra klassisk musik og 70’ernes progressive rock indeholdt i bandets distinkte musikalske mikstur. På Sanctuary byder ALKYMIST lytteren på en fordybende, åndelig og transcendental rejse. Tematisk forholder albummet sig til metafysisk undren, selvransagelse, flugt fra tanke og logik og ultimativt en søgen efter sjælelig og legemlig udfrielse.

Om ALKYMISTs debutalbum skrev metalsiden Devilution: “Et eftertænksomt mørke, en følelse af først at få en mavepuster i sjælen og dernæst kunstigt åndedræt, forløst af tung instrumentering og intens vokal.”

Der er altså god grund til at komme forbi og fejre bandets nye udgivelse med koncert på ALICE. Mon ikke man atter kan se frem til en sjælelig mavepuster?

Onsdag _16.12.20
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 60 DKK + gebyr

Aflyst60 DKK
Aflyst