fbpx
Fredag 17.06.2022120 DKK

ALICE Works // ENTRETELA: Sús & Àiyé (PT/BR) feat. Kristin Wichstrøm (NO)

En ceremoniel performance i samskabelse med publikum

Et tilfældigt møde mellem de to kunstnere Sús (Susana Nunes) og Àiyé (Larissa Conforto) blev begyndelsen på en spirende kunstnerisk projekt. Som en del af ALICE Works inviterer de til ENTRETELA – en ceremoniel performance skabt med deltagelse fra publikum.

Bemærk: Koncerten foregår i Union

“Life is the art of encounter, even though there’s so much mismatch in life” – Vinicius de Moraes.

Et på én gang tilfældigt og skæbnebestemt møde på en uforudsigelig aften i Lissabon, lige inden corona brød ud, blev begyndelsen på det kreative samarbejde mellem Sús (Susana Nunes) og Àiyé (Larissa Conforto). Under ugentlige og tiltagende lange Zoom-møder og udvekslinger af ritualer, kunstarter og fremtidsvisioner, har de to kunstnere gennem hele pandemien udviklet på en kunstnerisk proces med mødet som omdrejningspunkt. Med deltagelse fra publikum på to forudgående sessions, skaber Sús og Àiyé værket ENTRETELA (entre- + tela = between- + screen) – en form for ceremoniel performance. Netop fordi de to kunstnere arbejder med mødet som omdrejningspunkt, inviteres publikum ind som samskabende kraft d. 23. maj og d. 15. juni. Og præcis hvad der kommer ud af det kan opleves  17. juni i Union. Som et ekstra lag til værket har Sús og Àiyé allieret sig med den norske visuals-kunstner Kristin Wichstrøm.

Kunne du tænke dig at deltage i ENTRETELA?
Online session, åben for publikum 23/5/2022 kl. 17-18.30 

  • Her vil de to kunstnere dele deres ideer og kreative processer og diskutere forskellige muligheder for deres performance.

Fysisk session, i samskabelse med publikum, 15/6/2022

  • Denne session foregår i København

Tilmeld dig via dette link: https://forms.gle/92KfbeCbFmKSMRq99 

Om Sús og Àiyé
Sús er soloprojektet fra den portugisiske kunstner, producer og performer Susana Nunes, som har base i København. I sin musik arbejder hun i spændingsfeltet mellem pop, folk, elektronisk og experimental, omkring temaer som cyklusser og relationer, sorg og alkymist-lignende overgangstilstande. Senest har Sús været med på den kollaborative udgivelse “Embruxo Reworks”.

Àiyé aka Larissa Conforto er en trommeslager, komponist, performer, producer og lydkunstner med base i São Paulo. Hun har bl.a. slået sine folder som kunstnerisk producer for Gilberto Gil, Chico Buarque og Alceu Valença, og udgivet soloalbummet “Gratitrevas” (Balaclava Records, 2020) som hun har opført rundt i hele Brasilien og Portugal.

Om ALICE Works
ALICE arbejder for at udvikle musikken. Derfor søsatte vi under lockdown i starten af 2021 et Open Call om at udvikle nye formater og skabe nye værker. Dette Open Call blev til ALICE Works – en koncertserie, hvor vi hen over 2021 og 2022 præsenterer nye værker skabt af de kunstnere, som vi udvalgte fra puljen af ansøgere.

Fredag 17.06.2022
Venue: Union
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×