Fredag _26.04.19

ALICE Spectacle: Skal vi hade verdensmusik?

Talk

ALICE Spectacle byder på fire spændende gratis talks i AULA cph på 1. sal i Union, der på hver deres måde åbner op for forskellige emner og diskurser der relaterer sig til ALICEs grænsesøgende musikalske DNA.

Første talk er en paneldebat – præsenteret i samarbejde med Tempi og RMC – Rytmisk Musikkonservatorium – om det omdiskuterede begreb “verdensmusik”. Debatten afrundes med en kort Q&A med Spectacle-aktuelle Klimaforandringer.

 

Skal vi hade verdensmusikken? – En paneldebat præsenteret i samarbejde med Tempi + RMC – Rytmisk Musikkonservatorium + Q&A med Klimaforandringer 

Fredag d 26/4 kl 16-17 i AULA

Begrebet “verdensmusik” deler vandene, men det findes og bruges ikke desto mindre til at tale om et område af musikken. Samtidig er det et begreb, der har dannet grundlag for en hel industri af pladeselskaber, festivaler og branchenetværk – og som dermed har været med til at åbne manges ører for musik fra andre dele af verden. I en debat præsenteret i samarbejde med Tempi og RMC, sætter vi fokus på verdensmusikbegrebet og undersøger hvordan det bruges idag. Panelet består af folk, der til dagligt arbejder med verdensmusik.

Moderator:
Sanne Krogh Groth, Associate Professor, Division of Musicology, Lund University.

Panel:
Peter Hvalkof – Booker på Alice og Roskilde Festival.
Mei Bao – radioproducent på The Lake Radio.
Evrim Citirikkaya – Projektleder hos det turkise telt og Roots & Hybrid Festival
Torben Eik Jacobsen – Daglig leder i Tempi – genreorganisationer for folkemusik, verdensmusik og beslægtede genrer.

 

 

Fredag _26.04.19
Dørene åbner kl: 15:30
Koncerten starter kl: 16:00
Pris: 0 DKK + gebyr