Fredag 26.04.2019

ALICE Spectacle: John Høyer: Indiens klassiske musik

Talk

ALICE Spectacle byder på fire spændende gratis talks i AULA cph, der på hver deres måde åbner op for forskellige emner og diskurser der relaterer sig til ALICEs grænsesøgende musikalske DNA.

Til denne talk kan du høre om overtonerige klange, skæve toneintervaller og komplekse rytmer, når John Høyer fortæller om den indiske musiks historie i Danmark gennem de seneste 50 år. To herboende musikere med årtiers Indiens-erfaringer demonstrerer teorierne i praksis.

ALICE Spectacle: John Høyer: Indiens klassiske musik

Fredag d 26/04, kl. 19-20 i AULA cph på 1. sal i Union

I mere end 40 år har John Høyer Nielsen haft en lidenskab for musikkulturer uden for den vestlige. Ud over at arbejde for DRs P2 og P3, hvor han præsenterede musik fra hele verden til lytterne, har han mellem 1976 og 1986 arrangeret mere end 300 koncerter i Danmark med hovedsageligt indiske musikere. På Spectacle kan du høre om overtonerige klange, skæve toneintervaller og komplekse rytmer, når John Høyer fortæller om den indiske musiks historie i Danmark gennem de seneste 50 år. To herboende musikere med årtiers Indiens-erfaringer demonstrerer teorierne i praksis.

 

Fredag 26.04.2019
Dørene åbner kl: 18:30
Koncerten starter kl: 19:00
Pris: 0 DKK inkl. gebyr

×