Udsolgt
Søndag _17.11.19100 DKK + gebyr

Lera Lynn (US)

Americana

Kom til ALICE Matiné med den fremragende Nashville-sangskriver og sangerinde Lera Lynn. Kendt for bl.a. True Detective-sangen ‘My Least Favourite Life’. Og for en lang række stærke albums, senest den anmelderroste ‘Plays Well With Others’. OBS! Koncerten er udsolgt – ekstrakoncert samme aften.

 

Nogle vil kende hende fra TV-serien ‘True Detective’, hvor hun synger sangen ‘My Least Favourite Life’. Andre vil kende hende for en lang række albums, der balancerer mellem et roots/americana-udtryk og en mere cinematisk pop/rock-sound med nik til Roy Orbison og George Harrison. Hendes stemme er blevet sammenlignet med Emmylou Harris’, og hun er en stilsikker sangskriver, der har samarbejdet med navne som T Bone Burnett og Rosanne Cash.

 

Så jo, vi er i gode hænder, når Lera Lynn gæster ALICE med matinékoncert til november! Med rejsekufferten fyldt med stærke sange. Med en stærk scenefremtoning. Og ikke mindst med en gudeskøn stemme!

 

Hun er aktuel med albummet ‘Plays Well With Others’, der som titlen antyder er et album, hvor hun udforsker samarbejdet med andre markante kunstnere – i form af duetter og co-writing. Her finder man samarbejder med navne som Peter Bradley Adams, John Paul White, Dylan LeBlanc, Andrew Combs, Rodney Crowell, Shovels & Rope, JD McPherson og Nicole Atkins. Lera Lynn er selv baseret i højborgen for roots og americana – Nashville. Og her var der rig mulighed for at finde gode legekammerater.

 

Nu bliver der mulighed for at opleve hende live i København. Det bliver i et ganske intimt set-up på ALICE, hvor hun optræder i duo-format og for et siddende publikum. Der vil derfor også være et begrænset antal billetter i salg til koncerten, og vi anbefaler stærkt at man køber i god tid, hvis man vil sikre sig billet til denne unikke oplevelse.

 

Sagt om Lera Lynn:

“…her gorgeous Emmylou-like voice which wraps itself around the varied tone of her collaborators…” – Uncut Magazine

 

“Lynn has long been a singular voice in roots music. Now, with a few new voices in the mix, hers somehow stands out more than ever.” – NPR First Listen

 

Koncerten er en del af ALICE Matiné, hvor ALICE indbyder til intimt nærvær og caféstemning til en række matiné-koncerter på udvalgte søndage. Typisk med udgangspunkt i et akustisk og roots-orienteret udtryk – og altid med kaffe på kanden!

Søndag _17.11.19
Dørene åbner kl: 14:00
Koncerten starter kl: 15:00
Pris: 100 DKK + gebyr

Udsolgt100 DKK
Udsolgt