Mandag _07.10.1950 DKK + gebyr

Alex Monk (UK) + Henry the Rabbit

Psychedelic folk

Free Folk Mondays vender tilbage med en aften i den psykedeliske folks tjeneste. Glæd dig til Alex Monks drømmende og eksperimenterende folk-landskaber og Henry the Rabbits mere whimsy syretrip af en folk-fest. Præsenteres i samarbejde med Fanø Free Folk Festival.

Alex Monk har en stærk evne til at forene drømmende sangskrivning og akustiske guitar-meditationer med mere ambiente soundscapes. Musikalsk trækkes der på en engelsk folkemusik-tradition og psykedelisk neo-folk, men her er også referencer til såvel Krautrock som Brian Eno. Efter et par selvudgivne albums, slog Alex Monk for alvor sit navn fast med det kritikerroste mesterværk “The Safety Machine”, der udkom i 2011. Året efter gæstede han Fanø Free Folk Festival med en stærk koncert, og han har siden gæstet Danmark i flere omgange. Det bliver dog første gang på ALICE og med sig har Alex Monk 2018-udgivelsen “Come to your senses old devil”. Han har også på det seneste udsendt samarbejder med Sand Snowman (Alex meets Sand) og Komoran Woonekker.

Henry the Rabbit beskriver selv deres musik som Psychedelic Ukulele Skiffle. Bandet har spillet i skiftende konstellationer med Craig Martin Wood (der også kendes fra det fremragende psych-band Halasan Bazar) som gennemgående figur, og deres overvejende instrumentale musik byder på charmerende og whimsy psych-folk – et oplagt soundtrack til en Alice in Wonderland-agtig rejse ned gennem kaninhullet. Som sådan også en yderst passende koncert til en Free Folk Monday på ALICE!

Med Free Folk Mondays præsenterer ALICE i samarbejde med Fanø Free Folk Festival skæve og sprøde folk-navne på udvalgte mandage. Vi bygger et intimt folk-univers op og byder på både lokale og internationale navne, primært fra den mere alternative ende af folkemusikken. Ofte sætter vi fokus på lokale miljøer og vi inviterer skiftende gæste-kuratorer. Entréen er hver gang holdt billigt på 50 kroner, der går ubeskåret til musikerne.

Mandag _07.10.19
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 50 DKK + gebyr

Kun dørsalg50 DKK