Lørdag _03.02.18

Ale Möller Trio (SE)

Nordic folk

Ale Möller Trio er i den absolutte verdensklasse, når det kommer til den traditionelle musik og leverer som få andre koncerter, der er nærværende, sprælske og publikumsinkluderende

Aftenen er en del af Vinterjazz 2018.

 

Ale Möller er uden tvivl en af de allerstørste stjerner inden for folkemusikken. Han har arbejdet på kryds og tværs af alverdens traditioner, men er samtidigt dybt forankret i den svenske folkemusiks imponerende kulturarv.

 

Ale er flankeret af de to virtuose musikere Mats Ölander og Olle Linder. Ölander på keyboard regnes for en af Sveriges dygtigste improvisationsmusikere. Han har spillet med alle fra Carola til Frank Zappa i en fantastisk undersøgelse af musikkens muligheder. Multiinstrumentalisten, Linder, har haft en utrolig karriere, som har berørt alle tænkelige instrumenter, men også alverdens musikalske stilarter. I trioen her spiller han primært på trommer og slagværk.

 

Med en kæmpe musikalsk glæde, leverer Ale Möller Trio nogle legesyge og komplet uforudsigelige koncerter. Ale skifter løbende mellem alverdens instrumenter og trioen bevæger sig gennem utallige stilarter og genrer.

 

Og så formår de tre musikere at involvere publikum i rejsen! Ale taler med og til sit publikum. ALICE glæder sig til at åbne dørene for en aften, der både byder på gode grin og en store musikalske oplevelser.

 

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerten starter: kl. 21:00

Pris: 110 dkk inkl. gebyr

Lørdag _03.02.18
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: DKK + gebyr

Køb billet