fbpx
Få billetter
Fredag 24.01.2020110 DKK

AfrotroniX (TD) + Nuri (TN) + DJ Mokomizik

Afrofuturistic electronics

Koncerten er månedens gratis koncert i januar i ALICEs medlemsordning. Læs mere og bliv medlem her.

ALICE skyder 2020 i gang med sveddryppende afrofuturistiske rytmer og bastung elektronik for fuld udblæsning, når vi præsenterer den hypede DJ AfrotroniX med support fra dansk-tunesiske Nuri. Aftenen er en del af koncertrækken Global Dance Night og aftenens DJ-crew er Mokomizik.

 

AfrotroniX

 

“I’m trying to do what Sun Ra did, to give us back our heritage – an Afrofuturism where Africa decides for itself and everything is possible.” Sådan lyder missionen fra den tchaddiske Montreal-baserede DJ AfrotroniX aka Caleb Rimtobaye, der i den grad har indtaget clubscener og festivaler i bl.a. USA, Latinamerika og Afrika de seneste år. AfrotroniX stærke rødder i Afrofuturismen brænder ikke mindst igennem under hans ekstatiske liveshows, hvor han optæder iført den såkaldte “Afrotron” – en futuristisk hjelm, der sender tankerne mod Star Wars, Tron og Daft Punk.  

 

Live kombinerer AfrotroniX elektronisk musik med live trommer, afrikansk dans og visuals. Han trækker på indflydelser fra både Afrika og Vesten og blander genrer som dubstep, house, reggae og EDM med traditionel mbalax-percussion fra Senegal og Gambia, malinke-musik fra Vestafrika og Tuareg-blues fra Sahara. Efter en række singler udgav AfrotroniX i 2017 debutalbummet “NomadiX” og blev i 2018 kåret som “Best African DJ of 2018” på den toneangivende All African Music Awards i Ghana. Vi glæder os til at skyde sæsonen solidt i gang, når vi præsenterer AfrotroniX til årets første Global Dance Night!

 

Nuri:

Den København-baserede tunesiske percussionist og producer Nuri har for alvor fået publikums ører op for sine fængende elektroniske grooves det seneste år. Med en blanding af organisk slagtøj, polyrytmiske forløb, bastung elektronik og samples fra både nutid og fortid, bygger han bro mellem Tunesiens afrikanske rødder og en groovy afrofuturisme. Live får Nuri en ekstra dimension, når han på scenen fremstår som en maskeret heksedoktor, som med mystiske ritualer tager publikum på en rejse ind i sit hjemlands tabte rødder. Nuri har spillet flere forrygende koncerter og på Roskilde Festival 2019. Vi glæder os til at få ham tilbage på Nørre Allé 7 når han varmer op for AfrotroniX.

Koncerten er en del af Global Dance Nights – ALICEs nye klub, hvor du kan flytte dansefødderne til globalt orienteret musik. Til Global Dance Nights har vi udvalgt førsteklasses live-navne, der kan sætte gang i festen. Og der er altid DJs før og efter koncerten – og happy hour i baren den første time!

Fredag 24.01.2020
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 110 DKK inkl. gebyr

Køb billet
Få billetter
×