Onsdag 22.09.2021120 DKK

Afion (HR) + DJ Sabs

Balkan folk

Der er dømt førsteklasses Balkan-folk, når Afion indtager Musikhuset Kbh med deres smukke blanding af roots fra Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Serbien og Makedonien. DJ Sabs spiller plader i loungen før og efter koncerten samt i pausen.

Bemærk: Koncerten foregår i Musikhuset København på Vesterbro. Unumm. siddepladser.

Det garvede kroatiske band Afion er af Rough Guide to Croatia blevet beskrevet som “acoustic sound with the energy of the rock & roll band”. Her flettes inspirationer fra Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Serbien og Makedonien sammen i et gribende og poetisk udtryk, der tager afsæt i traditionel folkemusik, men som alligevel er Afions helt eget.

Begge gruppens album, “Afion” (2006) og “Čudni Svati” (2008), blev nomineret til den kroatiske musikpris Porin, men bandet har også vundet fans i resten af Europa og spillet på en række større festivaler.

Bandet evner at få publikum til både at danse, grine og græde, og med Lidija Dokuzovićs stærke vokal i centrum har de en karismatisk frontfigur, hvis sang griber én, uanset om man forstår lyrikken eller ej.

Efter mange års pause er Afion nu tilbage, og endda med helt nyt materiale. I 2020 skulle de have spillet på ALICE, men på grund af COVID-19 måtte koncerten aflyses. Derfor er det en stor glæde, at København nu endelig får chancen for at opleve bandet, der har det nye album “Treći Bilbil” med.

Bandet spiller denne aften to sæt. DJ Sabs sætter den rette stemning i loungen med sin stærke samling af toner fra Balkan, både før og efter koncerten samt i pausen.

Onsdag 22.09.2021
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×