Sonja LaBianca, Efterklang, Astrid Sonne og Jacob Kirkegaard skal optræde på den toneangivende festival Big Ears i Knoxville, Tennessee, i marts 2020. Det bliver første led i et to-årigt samarbejde mellem festivalen og tre danske musikorganisationer, hvor ALICE er den ene.

Siden den første udgave i 2009 har Big Ears præsenteret prominente komponister som Philip Glass, Terry Riley, Meredith Monk, Kronos Quartet, Harold Budd og Laurie Anderson side om side med nyere kunstnere som Antony And The Johnsons, The National, Julia Holter og Jonny Greenwood.

I 2020 kan de føje fire danske navne til programmet, når Astrid Sonne, Efterklang, Jacob Kirkegaard og Sonja LaBianca skal optræde.

De fire er udvalgt gennem et open call, og det er festivalen selv, som har peget på dem. Det er det foreløbige resultat af et to-årigt samarbejde, som Dacapo Edition-S, spillestedet Alice og Snyk har indgået med festivalen.

Big Ears finder sted 26-29. marts 2020 i Knoxville, Tennessee. Du kan læse mere om festivalen og det danske samarbejde i dette link, hvor du også kan læse mere om de udvalgte navne.