Tirsdag _25.03.25180 DKK + gebyr

Los Pirañas CO

Gakkede, psykedeliske forbindelser mellem afro-colombianske rytmer, cumbia og psych-rock

Slip lemmerne løs til psykedeliske forbindelser mellem afro-colombianske rytmer, cumbia og psych-rock! De gakkede syrehoveder i Los Pirañas har spillet uforglemmelige koncerter både på ALICE og Roskilde Festival, og nu vender de endelig tilbage til Danmark til foråret med nyt album.

Forestil dig et syret møde mellem cumbia, Kononos forvrængede trancemusik, hårdtslående techno og tropisk afrobeat. Det er lyden af de gakkede syrehoveder fra Bogota, Los Pirañas. Eblis Alvarez, Mario Galeano og Pedro Ojeda er de tre mesterlige musikere bag projektet, der indtog Colombias sydende undergrundsscene første gang i 2012 med albummet “Toma Tu Jabón Kapax”. De tre medlemmer er i øvrigt aktive i grupper som Meridian Brothers, Frente Cumbiero og Romperayo, som alle har gæstet ALICE flere gange.

Som ingen andre formår Los Pirañas at blande alverdens trancedannende dansemusik med deres egne musikalske rødder – det være sig genrer som vallenato, den peruvianske chicha, champet og raspa. Og selvom de tre medlemmer trækker deres musik i mange retninger, har de skabt en helt særligt lyd og et fængende groove, som ikke er til at tage fejl af. Det kan man høre på deres forrygende plader, og det kan man skrive under på, hvis man var heldig at opleve bandet da de spillede på ALICE tilbage i 2018. Live giver Los Pirañas et medrivende show, hvor de med ukuelig spilleglæde og flippede visuals når langt ud over scenekanten. Når Los Pirañas vender tilbage til ALICE er de aktuelle med nyt album.

Tirsdag _25.03.25
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 180 DKK + gebyr

Køb billet180 DKK