Mandag _11.11.24130 DKK + gebyr

Puce Mary + Alex Zhang Hungtai CA

Kompromisløs noise og dystre, filmiske lydlandskaber

ALICE inviterer til en aften, hvor publikum bliver sendt ud i de mørkeste afkroge af den eksperimenterende elektroniske musik. Vi er stolte over at præsentere Puce Mary, som med sin kompromisløse noise skaber et lydunivers, der får det til at løbe koldt ned ad ryggen. Samme aften kan du opleve den canadiske multikunstner Alex Zhang Hungtai (Dirty Beaches, Last Lizard), der gennem filmiske lydlandskaber fører publikum ind i de dybeste hjørner af underbevidstheden.

Puce Mary
Bag kunstnernavnet Puce Mary står danske Frederikke Hoffmeier. Gennem en lang karriere inden for eksperimenterende elektronisk musik har Puce Mary opbygget et ry for intense liveshows, der spænder fra fængslende fortolkninger af filmisk komposition til et raseriudbrud af improviseret, hårdtslående støj. Puce Mary, hvis musik ofte omtales som industrial noise, formår at skabe værker, der både fremstår dystre, støjende og samtidig bjergtagende og transcenderende. Siden debuten i 2011 har hun opbygget et imponerende bagkatalog og opnået bred anerkendelse for sin unikke sammensmeltning af eksperimenterende elektronisk musik og noise. Det seneste album, “The Drought”, er udgivet af det anerkendte Berlin-baserede pladeselskab PAN og beskrives af The Quietus som “…hendes stærkeste album til dato, hvor “noise” blot er et redskab til en langt mere ekspansiv musikalsk udtryksform.”

Alex Zhang Hungtai
Alex Zhang Hungtai er en canadisk musiker, skuespiller og filmkomponist, bedst kendt fra projektet Dirty Beaches. Efter at have lagt Dirty Beaches bag sig i 2014, har Zhang Hungtai bevæget sig ud på en musikalsk rejse, der adskiller sig radikalt fra hans tidligere udgivelser. Hans musikalske udtryk er inspireret af elektronisk musik og freejazz, hvor lydbilledet kan spænde fra minimalistiske klaverkompositioner til store rytme-kakofonier. Zhang arbejder i sin musik med sammenhængen mellem det underbevidste og det improviserede, hvilket kommer til udtryk gennem hans inspiration fra rituel musik. Med sit nye musikalske udtryk har Zhang Hungtai også rettet sit fokus mod filmmusik, og hans seneste soundtrack til filmen ”Godland” blev nomineret i Cannes Film Festivals “Un Certain Regard”-konkurrence. Hans musik uden for lærredet er samtidig dybt inspireret af moderne filmmusik og Zhang Hungtai forstår at formidle stemninger, der går rent ind hos lytteren.

Vi er stolte af at kunne præsentere Puce Mary og Alex Zhang Hungtai, når de hver især vil opsluge ALICEs koncertsal i deres intense lydlandskaber.

Mandag _11.11.24
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 130 DKK + gebyr

Køb billet130 DKK