Et musikalsk boost til de københavnske baggårde

Vesselil

Som del af projektet Musik til København er ALICE med til at præsentere eksklusive baggårds-koncerter med Dawda Jobarteh og Vesselil

Spillestederne må endnu holde lukket. Men musikken skal ud! Det mener initiativet Musik til København også. Musik til København, der arrangeres af Indgreb og DIT:KBH, vil samle det københavnske musikmiljø om en stor fælles indsats, der giver musikoplevelser, fællesskab og liv, til så mange københavnere som muligt. Samtidig giver Musik til København byens musikinstitutioner og spillesteder mulighed for at åbne og præsentere deres musikprofiler på en vis, som både er corona-sikret og tæt på både eksisterende og potentielle nye publikummer.

ALICE bakker op om projektet og præsenterer hen over påsken en baggårdskoncert med kora-mesteren Dawda Jobarteh 3. april samt en baggårdskoncert med folk-trioen Vesselil 5. april. Vesselil skulle have optrådt på ALICE i december, så vi er glade for at være med til at skabe denne mulighed for at deres dejlige musik kan høres live. Dawda Jobarteh har netop optrådt til vores ALICE Archives-projekt, ligesom han også optrådte til vores ALICE Summer Series i 2020.

Bemærk: Koncerterne er kun for baggårdens beboere, men kunne du godt tænke dig at få noget live-musik til din baggård, mens vi venter på genåbning af spillestederne, så kan du søge her.

Og så kan du jo passende også få Dawda Jobarteh helt hjem i stuen ved at se eller gense hans live-session til ALICE Archives. Se den her: