Lørdag _23.04.22140 DKK + gebyr

WaqWaq Kingdom (JP) + Foodman (JP) at Valby Kulturhus

Tribal bass og psychedelic minyo rave

Der vanker gakket psychedelisk minyo rave i neonklæder, når den japanske duo WaqWaq Kingdom aka Kiki Hitomi og Shigeru Ishihara (DJ Scotch Egg) rammer Valby Kulturhus til foråret. Foodman åbner aftenen.

To ikoniske skikkelser på den japanske elektroniske scene blander det bedste fra mange verdener i det svært danseindgydende projekt WaqWaq Kingdom. Kiki Hitomi og Shigeru Ishihara får traditionel japansk folkesang, elektronisk musik, jamaicansk dancehall, 8-bit techno og afrikanske polyrytmer til at mødes på én stor gakket og pangfarvet palet, som de selv meget rammende beskriver som psykedelisk minyo rave.

Shigeru Ishihara har under navnet DJ Scotch Egg kredset om den internationale dansemusikgalakse i over et årti og sendt flere soloplader ud gennem det legendariske eksperimentelle label Load Records. DJ Scotch Egg var desuden med det ugandiske musikkollektiv Nyege Nyege, da de lavede ekstatisk dansefest under Gong Tomorrow i 2021. Sanger Kiki Hitomi har baggrund i King Midas Sound (med The Bug og Roger Robinson) og er medskaber af den ikoniske japanske dubstep-noise duo Dokkebi Q. Ikke mindst er hun en anerkendt illustrator og designer, og det reflekteres i artworket til WaqWaq Kingdoms egne udgivelser men også i deres vilde neon-outfits og sceneshow. Duoen er aktuel med banger-EP’en “Dokkoisho” og vi kan godt garantere at der bliver fart på dansegulvet når de rammer Valby Kulturhus til foråret.

Foodman

⻝品まつり a.k.a foodman a.k.a. Takahide Higuci er en elektronisk musikproducer og billedkunstner baseret i Tokyo. Foodmans renæssance-agtige take på og viden om musik er det mest opsigtsvækkende ved hans produktioner – en form for sjove og sammenfiltrede lydlige kollager hvor små lyde, blips og klik bliver til elektroniske musikforløb og komplekse grooves med nik i retning af både techno, house, pop, rå elektronisk percussion, footwork og ambient. Foodman varmer aftenen op med et set inden WaqWaq Kingdom.

Lørdag _23.04.22
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 140 DKK + gebyr

Køb billet140 DKK