Søndag _08.04.18

Violentango (AR)

Modern tango

Argentinske Violentango er bannerførere for en frisk og progressiv tilgang til tangoen. Nu gæster bandet for første gang København – til matinékoncert på ALICE.

Med deres moderne og nyskabende tilgang til tangoens rige tradition har bandet Violentango skabt et stort følge. Ikke kun i hjemlandet Argentina, men i store dele af Sydamerika, hvor de trækker store folkemængder til deres koncerter.

 

Bandet er blevet udråbt til en sensation og til ambassadører for en ny tilgang til tango-musikken. En tilgang, hvor kontakten til de dansable og sensuelle rødder er intakt, men hvor der åbnes op for et bredt musikalsk landskab med elementer af jazz og rock. Naturligvis koblet med velkendte tango-kendetegn, ikke mindst det virtuose bandoneon-spil.

 

Gennem sin lange historie har tangoen formået at knopskyde sig i utallige retninger og fusionere med talrige andre genrer. Den rige tradition, der er uløseligt forbundet med den argentinske identitet, fortsætter med at inspirere yngre generationer af musikere. Og Violentango er et fornemt eksempel på dette. Et fremragende band, der gør tangoen relevant i det 21. århundrede, og som formår at engagere publikum i en sjælden grad. Oplev dem for første gang i København, når ALICE præsenterer søndagsmatiné i den moderne tangos tegn. Der må selvfølgelig danses!

 

LINE-UP
Adrian Ruggiero – BANDONEON
Juan Manuel López – GUITAR
Camilo Córdoba – GUITAR
Santiago Córdoba – PERCUSSIONS & DRUMS
Ricardo Jusid – BASS

 

Søndag 8. april / OBS! Eftermiddagskoncert!

Dørene åbner: kl. 14:00

Koncerten starter: kl. 15:00

Pris: 110 dkk inkl. gebyr

Søndag _08.04.18
Dørene åbner kl: 14:00
Koncerten starter kl: 15:00
Pris: DKK + gebyr

Køb billet