fbpx
Lørdag 08.09.2018

Tyrkisk gift: Tuhaf + Professionel dansker

Turkish psych

Nørrebros flagskib inden for tyrkiske psych-klassikere og raki-viser inviterer til en helt særlig aften på ALICE, hvor stemningen bliver som et vildt tyrkisk bryllup – med særlige gæster på scenen og med det formidable DJ-team Professionel Dansker til at blænde op for dansefesten.

 

Den klassiske tyrkiske psych fra 60’erne og 70’erne nyder i disse år en betydelig renæssance, hvad bl.a. en bragende udsolgt koncert med bandet Altin Gün tidligere i år på ALICE vidner om. Hjemme i København kan vi også være med, for i Nørrebro-bandet Tuhaf har vi en strålende eksponent for den psykedeliske revival. Det dansk-tyrkiske orkester er vel verserede i de psykedeliske bølger, der rullede gennem Anatolien til Istanbul i 1960erne og ’70erne – de fortolker gamle hjerteskærende ballader og badass tuffrock fra legender som Erkin Koray og Selda Bagcan. I den tyrkisk fødte sangerinde Berrin Bas har bandet da også en glødende frontfigur og en stærk formidler af sangenes blanding af raki-rus, ekstase og vemod.

 

Bandet har efterhånden givet talrige koncerter i både Danmark og Tyrkiet. Denne aften er ALICE stolte af at kunne byde på en helt særlig aften kurateret af bandet. Her bliver der skabt tyrkisk bryllupsstemning i psykedeliske gevandter, når bandet inviterer særlige gæster med på scenen og lægger op til vild bryllupsdans.

 

DJ-duoen Professionel Dansker, som Berrin Bas også indgår i, fortsætter festen, når de vender plader efter koncerten. Duoen har tidligere vendt plader på ALICE, og man kan som altid forvente en solid dansefest, hvor psykedeliske tyrkiske toner blandes med disco, house og bellydance. Sæt kryds i kalenderen til denne aften, der meget vel kan blive efterårets bedste dansefest – med tyrkisk bryllupsstemning og psych i skøn forening!

 

 

Lørdag d. 8 september

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerten starter: kl. 21:00

Pris: 120 kr. inkl gebyr

Lørdag 08.09.2018
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: DKK inkl. gebyr

Køb billet
×