Fredag _25.05.18

Tomaga (UK) + Erna

Percussive experimental

ALICE tager landet rundt og præsenterer en eksklusiv Danmarks-turné med de britiske eksperimentalister Tomaga, i samarbejde med TAPE, Teater Momentum og Studenterhuset Aalborg

 

Multiinstrumentalist Tom Relleen og trommeslager Valentina Magaletti (Raime, UUUU, Vanishing Twin) udgør ét af de mest hypede bands i eksperimenterende cirkler for tiden. Deres percussiondrevne musik trækker veksler på alt fra industrial, psychedelia og Steve Reich’sk minimalisme til jazz og techno. Først og fremmest er den dog kendetegnet ved en uhæmmet nysgerrighed og et lige dele stramt fremadskridende og åbensindet udforskende liveshow.

 

Hos Tomaga brydes repetitive mønstre og ildevarslende synthflader af dubbede effekter og improviseret rytmik til en art psykotropisk dansemusik, konstant udspændt mellem abstraktion og struktur. Et fænomenalt band der skal opleves live! Eller som BBC Radio 3 kort og godt skrev: “the best band in the UK right now”.

 

Koncerten er en del af en eksklusiv fire-dages turné arrangeret af ALICE, TAPE, Studenterhuset Aalborg/Danish Vaishyas og Teater Momentum. Tomaga kan, foruden denne aften på ALICE, opleves på føgende datoer:

23/5 på TAPE i Århus med Erna

24/5 på Studenterhuset Aalborg med Christian Skjødt

26/5 Teater Momentum i Odense med Tettix Hexer

 

Support: Erna

Erna er en tromme/percussion støj-duo med base i København. De spiller forstærket, cyklisk musik, der er improviseret, ritualistisk og industrielt. Ernas musik skabes på henholdsvis trommesæt og percussion, der placeres på klods hold overfor hinanden i en slagtøjs-performance af mani og meditation. Ved hjælp af præparering og processering skaber det akustiske virvar underliggende harmonier og melodier af syntetisk og organisk lyd fra effektpedaler, forstærkere og obskur elektronik.

 

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerten starter: kl. 21:00

Pris: 110 dkk inkl. gebyr

Fredag _25.05.18
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: DKK + gebyr

Køb billet