Lørdag _21.09.24130 DKK + gebyr

The Lake Radio 10 Years Anniversary: First Flush + TBA

The Lake Radio fejrer 10 års fødselsdag på ALICE med et bundsolidt koncert- og DJ-lineup

Den uafhængige radiostation The Lake Radio fejrer 10 års fødselsdag på ALICE med et bundsolidt koncert- og DJ-lineup, dans, drinks og gode indslag. Oplev blandt andet de lokale publikumfavoritter First Flush, når de indtager scenen med deres charmerende og poetiske indierock-sange. Flere artister vil blive annonceret i August!

First Flush
Siden deres debut i 2011 har First Flush udforsket sammenspillets muligheder. Bandets sange er musikalske genresammenstød, hvor autotunede poetiske tekster på dansk møder akustiske instrumenter i utraditionelle sangstrukturer. Bandets udvikling har på 5 albums ført dem gennem forpustet postpunk, akustiske folkballader og tung trap, og de står solidt som et risikovilligt moderne rockband med rødder i den skandinaviske visetradition – og med avantgardistisk udlængsel. ’Spira’ (2028) blev kaldt ”et af årets mest originale danske udgivelser” af Politiken og ”en af de bedste danske udgivelser i nyere tid” af Undertoner. Kvartettens sangtekster, som i 2018 udkom i bogen ’Rosenkammer’ på Forlaget Arena, er stemningsmættet dansksproget lyrik, der stiller grundlæggende spørgsmål om hvordan man kan formulere sin usikkerhed, sin angst, sine håb og brudte løfter på en måde, så det rækker. De blev nomineret til Schadeprisen 2018, til Årets Tekstforfatter ved Steppeulven 2019, og det er blevet deklareret: ”First Flush skriver nogle af de bedste sangtekster på dansk p.t.” (Politiken). 

Om The Lake Radio
Med nysgerrig og ihærdig indsats for at kuratere og udbrede kendskabet til alverdens musik, der typisk hverken har en plads i mainstream-radioens flow eller i public service radio, har The Lake som frivilligt drevet nonprofit internetradiostation siden 2014 været et vigtigt tilhørssted for lyttere med appetit på nye lyde. Foruden at arbejde med eksperimenterende musikradio og produktion af dybdegående podcasts – både til radioens egen platform for andre – har the Lake også fungeret som et kuratorisk kollektiv, der gennem tiden har stået bag events som Works for Radio og festivalerne Badesøen Festival og By The Lake, samt dækning af festivaller som Roskilde Festival og Struer Tracks. Kom og vær med til at fejre 10 år med The Lake, og lad os skåle for de 10 næste.

Lørdag _21.09.24
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 130 DKK + gebyr
Køb billet130 DKK