Fredag 01.09.202380 DKK

Strøm Festival Down the Rabbit Hole: Amor Satyr (FR) + Bitter Babe (CO) + Muskila

Efterfest for årets vildeste metrotur i samarbejde med Strøm Festival

Efterfesten for årets vildeste metrotur finder sted på ALICE på Stairway. Strøm Festival og ALICE præsenterer en vildtvoksende rejse på den københavnske metrolinje i det legendariske festtog, Trans Metro Express. Metrotoget kører i pendulfart mellem Vanløse og Lufthavnen, med både forfest og efterfest på ALICE på Stairway.

Med en transit-tid på 12 timer bringer rejsen dig gennem musikkulturer fra Kurdistan til Columbia, fra den ene yderlighed til den anden: Dowbow-rytmer og mellemøstlige tonaliteter. Bastungt og perkussivt. Trippede stemninger og sumpet techno. Engle og satyrer. Indendørs og udendørs.

Rejsen begynder kl. 16:00, hvor du kan varme op med en forfest på vores udendørs terrasse. Forfesten er gratis. Mere info her: https://alicecph.com/event/stroem-festival-2023-exnr-oere-snu-atusa-angel-tea/

Turen fortsætter natten ud i form af en pumpende efterfest på ALICE på Stairway, hvor Amor Satyr, Bitter Babe og Muskila fortsætter indendørs fra kl. 23:00 til 04:00. Billetprisen til efterfesten er 80 kr.

Lineup til efterfesten:

Amor Satyr (FR)
Franske Amor Satyr blander latinamerikanske lyde med house og techno i et miks, der dansegulve kloden over. Speedet dembow og brasiliansk baile funk møder kontinental techno, electro og trancede rytmer.

Bitter Babe (CO)
Bitter Babe er en multidisciplinær kunstner og dj fra Bogotá i Colombia, som nu er baseret i Miami. Hun blander bastung og groovet klubmusik med latin-inspirerede rytmer lige fra dembow, raptor house og guaracha til reggaeton og brasiliansk funk.

Muskila
Muskila sammensmelter højenergiske technorytmer med percussion og tonaliteter, der tager udgangspunkt i hans kurdiske baggrund. Han hylder mellemøstlige musiktraditioner og udfordrer status quo. Darbuka-trommer og mizmar-melodier møder technobeats. Kom med på rejsen!

Aftenen er præsenteret i samarbejde med Strøm Festival.

Bonus-info for alle rejsende: Trans Metro Express
For publikum til Trans Metro Express kan festen på tagterrassen foran ALICE på Stairway fungere som opvarmning inden turen med metrotoget – samt som efterfest, når togturen er slut.
Trans Metro Express afgår første gang fra Vanløse Station kl. 18:30 – med retning mod Vestamager.
Trans Metro Express afgår igen kl. 19:30 med retning mod Lufthavnen. Toget vender tilbage til Vanløse Station for sidste gang kl. 20:30.

Se mere info om Trans Metro Express på https://strm.dk/event/stroem-festival-2023-trans-metro-express/
Følg desuden med i hele programmet for Strøm Festival på strm.dk.

Fredag 01.09.2023
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 22:00
Koncerten starter kl: 23:00
Pris: 80 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×