Torsdag _21.03.19130 DKK + gebyr

Shantala Subramanyam Trio (IN)

Carnatic music

 

Det bliver en ekstatisk rejse udi den traditionelle, karnatiske musik fra Sydindien, der med indlagte meditative hvilepauser tager publikum mod transcenderende musikalske oplevelser.

Den indiske trio bliver ført an af Shantala Subramyana, der kommer fra Chennai, byen som er blevet det centrale sted for Karnāṭaka saṃgīta, eller karnatisk musik, en undergenre af den klassiske indiske musik.

Shantala Subramyana er en af de fremmeste eksponenter for karnatisk musik, som baserer sig på århundrede gamle musikalske motiver fra hinduismen og den improvisatoriske raga, men er også påvirket af persisk musik og integrationen af europæiske instrumenter i løbet af 1800-tallet.

Koncerter kommer til at tage dig på en ekstatiske rejse med indlagte meditative hvilepauser og transcenderende oplevelser. Shantala Subramyana fører an på sin venu, en karnatisk fløjte, og ved siden har Subramyana Anirudha Bhat på mridangam og Aditi Krishnaprakash på violin

In English:

Carnatic evening! – The trio will be led by Shantala Subramyanam, from Chennai, the heartland of carnatic music. Its renowned for its emphasis on improvisation of beautiful ragas follwed by compositions with devotional and philosophical themes and a highly evolved rhythmic vocabulary.

Torsdag d. 21. marts

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 130 dkk inkl. gebyr

Torsdag _21.03.19
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 130 DKK + gebyr

Køb billet130 DKK