Søndag _04.11.18100 DKK + gebyr

Sax Ruins (JP) + Ole x Juice

Jazz club loco

Den japanske duo Sax Ruins er lyden af et dekonstrueret big band i fri og grænseløs bevægelse. Ole x Juice leverer supporten med legende, ambient techno. Koncerten præsenteres i samarbejde med Jazz Club Loco.

 

Yoshida Tatsuya, der er frontperson i det eksperimenterende powerhouse, Ruins, må være en af Japans mest hyldede og interessante trommeslager lige nu. I Sax Ruins slår han pjalterne sammen med den japanske impro saxofonist Ono Ryoko. Makkerparret har udgivet to plader “Yawiquo” (2009, Ipecac Recordings) og Brimmguass (2014, Skin Graft).

 

Sax Ruins følger komplekse og irregulære beats og en form for dekonstrueret instrumentalisering, der får Sax Ruins til at lyde som et kæmpe ensemble, der i vildskab bevæger sig gennem free jazz, noise og math rock – eller det som de selv kalder for “progressiv jazz core”.

 

Forvent to opfindsomme musikere, der lyder som et dekonstrueret big band spille fri og grænseløs noise-jazz.

 

Ole x Juice

Ole x Juice er mødet mellem de elektroniske kunstnere Ida Duelund Hansen, Kristian Paulsen og Anders Bach. Det er et projekt, der gror ud af Idas og Anders’ samarbejde til Beijing Design Week i oktober måned, hvor de to skal turnere med improviseret og ambient techno og trance for et stort kinesisk publikum. LP’en ”Ole x Juice – Fight” er for nyligt udkommet på pladeselskabet Wetwear.

 

Anders Bach er trommeslager, komponist og akademiker. Han udforsker intim akustisk monotoni og frenetisk digital mani i sin musik, kunstig intelligens og æstetik i sine artikler. Anders har været en aktiv figur på den danske musikscene de seneste syv år som solo-artist og som del af en række bands. Han er co-founder af pladeselskabet Wetwear.

 

Ida Duelund Hansen er komponist, lyddesigner og musiker. Hun har baggrund som bassist i den københavnske pop- og eksperimenterende musikscene. Som komponist arbejder hun hovedsagligt med at skrive for dans og 3D animation.

 

Kristian Paulsen er uddannet percussionist fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2013. Var en tredjedel af bandet Ice Cream Cathedral, som udgav to anmelderroste albums og har medvirket som komponist på film, spil, kunstinstallationer og teater. Etablerede i 2017 musikprojektet Wetwear med Anders Bach, som tilsammen har udgivet musik under en række aliaser.

 

In English

The most important drummer in Japanese avant-garde music scene, Yoshida Tatsuya and The best saxophonist in the Japanese improv scene, Ono Ryoko, form a tag team called SAX RUINS. As SAX RUINS they released two albums [Yawiquo (2009) from Ipecac Recordings] and [Brimmguass (2014) from Skin Graft]. Their recordings are extremely complex with the irregular beats, frequent excessive overdubbing, and restructured orchestration. The result sounds like a big band playing progressive Jazz hard core. Danish Ole x Juice will support with their playful, ambiente techno.

 

Søndag d. 04. november

Dørene åbner: kl. 14:00

Koncerten starter: kl. 15:00

Pris: 100 dkk inkl. gebyr

Søndag _04.11.18
Dørene åbner kl: 14:00
Koncerten starter kl: 15:00
Pris: 100 DKK + gebyr

Køb billet100 DKK