fbpx
Fredag 27.04.2018

Nomade Orquestra (BR)

Brazilian afro-beat

Dans kloden rundt sammen med det brasilianske stororkester, der forener afrobeat og vestafrikanske rytmer med Brasiliens imponerende musikarv

 

Brasiliansk musik har altid haft en udogmatisk tilgang til genrer og været under konstant udvikling. ALICE er glad for at kunne præsenterer det 10 mands store eksperimenterende, brasilianske orkester, Nomade Orquestra, der i et smeltedigel af traditionelle brasilianske rytmer og free jazz-udskejelser skaber en helt særlig lyd.

 

São Paulo har været et smeltedigel af forskellige musikalske traditioner. Og det er Nomade Orquestra i den grad et eksempel på. Som ligesindede i Bixiga 70 eller ALICE aktuelle Metá Metá kombinerer de afrobeat a la Fela Kuti, ethio-jazz og vestafrikanske rytmer med Brasiliens imponerende musikarv.

 

Det opfindsomme stororkester består af en kraftfuld hornsektion, der støttes af funky guitarer og drum’n’bass, der skaber rytmisk drevet musik, der taler til både sjæl og krop. Som en anmelder har sagt, så lyder det som Don Cherry-plade, hvor der bliver skruet op for funken før vi tages med rejse rundt om kloden, før vi ender tilbage i den brasilianske musik.

 

Fredag d. 27. april

Dørene åbner: kl. 21:00

Koncerten starter: kl. 22:00

Pris: 165 dkk + bookinggebyr

Fredag 27.04.2018
Dørene åbner kl: 21:00
Koncerten starter kl: 22:00
Pris: DKK inkl. gebyr

Køb billet
×