fbpx
Søndag 21.08.2022

Middle East Peace Ensemble // Copenhagen Opera Festival 2022

Opera, folkesang, performance og Gaga-dans fra Mellemøsten

Få en medrivende musikoplevelse, hvor alle uanset baggrund kan finde noget at spejle sig i. Der er lagt op til kosmopolitisk folkefest, når Middle East Peace Ensemble vækker fællesskabet til live i hjertet af Nørrebro.

Middle East Peace Ensemble er en gruppe af musikere med jødisk, kristen og muslimsk baggrund, som trodser fjendebilleder og skaber samhørighed gennem musikkens kraft.

Som solist kan du opleve den svenske mezzosopran Idil Alpsoy. Alpsoy er uddannet operasanger fra Manhattan School of Music og har selv rødder i Ungarn og Tyrkiet. Hendes varme og fyldige stemme spænder over feltet mellem operasang og folkesang.

Forbered dig på at mærke musikken helt ud i tåspidserne. København Danser har nemlig inviteret den belgisk-marokkanske koreograf Sidi Larbi Cherkaoui og to dansere fra kompagniet Eastman til at sætte musikken i bevægelse med en performance udviklet særligt til lejligheden.

Under koncerten vil bandlederen desuden guide publikum gennem en veritabel danselektion i det improvisatoriske bevægelsessprog Gaga, som er udviklet af koreografen Ohad Naharin. Gaga er et flydende og improviseret bevægelsessprog, der sætter gang i både fantasien, blodomløbet og den medmenneskelige forståelse. Alle, der har en krop, kan være med.

Det bliver en bevægende koncertoplevelse, hvor publikum og musikere kan lytte, spille, græde og grine sammen.

Arrangementet præsenteres i samarbejde med Copenhagen Opera Festival.

Søndag 21.08.2022
Venue: Den Røde Plads
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 19:30
Pris: 0 DKK inkl. gebyr

Mere info
×