Onsdag _06.06.18

Metá Metá (BR)

Psychedelic samba

Med inspiration fra den afrobrasilianske religion Candomblés trancedannende rytmer leverer Metá Metá psykedelisk samba i et legende samspil med jazz og afrobeat

 

Den nyskabende og genrenedbrydende trio har base i São Paulo, hvor de udgør en vigtig del af byens musikscene og den boblende undergrund af lydeksperimenter, free jazz og noise. Men hvis man skal forstå Metá Metás unikke lyd, må man også kigge længere op ad den brasilianske østkyst til Bahia-regionen, hvor den afrobrasilianske religion Candomblé stammer fra.

 

Candomblé startede blandt de slavegjorte afrikanere i Brasilien og den religiøse musik er bygget op omkring de dansende trancerytmer, som er kendetegnende for Metá Metás særegne musik. Den arv har ført Metá Metá til den anden side af atlanten, hvor de har arbejdet med afrobeat-legenden Tony Allen, hvis musik har sat sit præg på gruppen.

 

Når Metá Metá gæster ALICE, bliver det i den udvidede livekonstellation, hvor sanger, saxofon og guitarist, bliver støttet på scenen af trommer og bas, hvilket giver koncerterne en ekstra rytmisk nerve og et mere energisk lydudtryk. De fem musikere formidler eksperimenterende musik i et sonisk rum, hvor glæden ved musikken og de trancedannende rytmer.

 

Onsdag d. 6. juni

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 135 dkk + bookinggebyr

Onsdag _06.06.18
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: DKK + gebyr

Køb Billet