Få billetter
Tirsdag _12.04.22190 DKK + gebyr

Marina Sena (BR) + DJ Tjiquita at Valby Kulturhus

Pop og samba canção

Marina Sena er en af Brasiliens uanfægtet største upcoming popstjerner, og med ekstrem laberhed, star quality, og en sensuel blanding af samba, trap og pop er hun ved at indtage resten af verden. Til april har ALICE fået en unik mulighed for at præsentere et soloshow med Brasiliens svar på Rosalía i Valby Kulturhus. DJ Tjiquita vender plader.

Marina Sena er allerede en superstjerne i Brasilien, hvor hun har millioner af fans og headliner store festivaller og venues. Endelig er hendes musik også begyndt at brede sig til resten af verden, og det er vi mildest talt rigtig glade for. Den unge popdarling er da også skudt mod stjernerne i raketfart med debutalbummet “De Primeira”, som lå højt på mange årslister i 2021, og med en stemme og en stage presence, som må få selv den største popskeptiker til at overgive sig prompte.

Med en på én gang klar og sensuel sopranvokal og vibrato, og med et hav af instrumenter, der kombinerer brasiliansk popmusik, har Marina Sena tydelige referencer til Gal Costa og 1960’ernes Tropicalía på “De Primeira”. Samtidig skaber Sena helt sin egen 2020’er-poplyd, når hun flirter med et væld af genrer fra samba og funk carioca til trap, reggae og axé. Det er musik, som oser af frihed og som man skal danse og overgive sig til. Vi er ekstremt stolte af at kunne præsentere Brasiliens største popsentation, når hun spiller solo til et intimt soloshow i Valby Kulturhus. Gå ikke glip af chancen, for næste gang headliner hun nok Roskilde Festival.

Tirsdag _12.04.22
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 190 DKK + gebyr

Køb billet190 DKK
Få billetter