Aflyst
Lørdag 16.01.2021150 DKK

Måneskjold + Emma Acs + Electric Eye (NO)

Psych-rock og alternative

OBS: som følge af forlængelsen af de gældende corona-restriktioner til 17/1/2021, er Sorte Firkant Festival desværre aflyst. Alle billetter refunderes og billetkøbere hører nærmere i starten af de nye år.

Sorte Firkant Musikfestival rundes på ALICE af med solid dosis tung og trippet psych fra Emma Acs og Måneskjold samt norske Electric Eye.

Billetsalget starter mandag 30. november kl. 10.00

Den alternative Nørrebro-festival Sorte Firkant vender tilbage – og som noget nyt er ALICE med i det gode selskab med andre Nørrebro-venues som Stengade, Støberiet og Brorsons Kirke.

Festivalen finder sted fra 14-16 januar og markerer således også et flot startskud på det nye koncertår med en perlerække af stærke alternative kunstnere – som OvO(billedet), Eyes, Tvivler, Electric Eye, Narcosatanicos, Emma Acs, Ukendt under andet navn, Mavi Express og mange flere. Billetsalget skydes i gang på mandag kl. 10, og grundet de aktuelle corona-restriktioner er der begrænset plads på de enkelte venues. Find oversigt over det samlede program og billetsalg her.

Om lørdagen på ALICE kan du opleve Emma Acs og Måneskjold samt norske Electric Eye.

Emma Acs

Emma Acs har været en markant figur på den alternative scene siden 2011, hvor hun første gang slog sine folder i psych-bandet Emma Acs & The Imbred Family. Siden er der sket meget for sangerinden og sangskriveren, som med den nyeste EP “While I Shoot From My Fortress of Delusions” byder på sin mørkeste og mest eksperimenterende og personlige udgivelse til dato. Vi glæder os til at præsentere Emma Acs på Sorte Firkant Musikfestival.

Electric Eye (NO)

Bergen-baserede Electric Eye spiller dronet, psykedelisk spacerock. Deres seneste album “From The Poisonous Tree”, som udkom i 2017, står som deres mest vidtfavnende, stærkeste og mest kritikerroste til dags dato. Med elementer af både acid prog, ethno jazz og oldschool hip hop grooves blandet med Electric Eyes genkendelige lyd, tager albummet sine lyttere med på en hektisk rutsjebanetur udi psykedeliske og hypnotiske rytmer. Electric Eye har et  liveryg ud over det sædvanlige, så gå endelig ikke glip af dem når de spiller en sjælden koncert på Sorte Firkant Festival.

Måneskjold

Det københavnske band Måneskjold blander syrerock, heavy metal og retro-futurisme i en trippet cocktail, som må siges at være det perfekte startskud til denne aften i psych-musikkens tegn. Bandet har netop færdiggjort deres nye album, “Sølvhjerneskaller”, som ventes udgivet i starten af 2021.

I 2021 bliver festivalen lidt anderledes end den plejer, da den gennemføres efter de gældende covid-19 restriktioner. Det betyder som udgangspunkt siddende koncerter med begrænset plads på alle venues. Det betyder også, at det er lidt sværere at bevæge sig frem og tilbage mellem de forskellige venues, og derfor har vi valgt at droppe partoutbilletterne. Da vi stadig i festivalens ånd gerne vil motivere publikum til at gå på opdagelse i forskellige dele af programmet, tilbyder vi 25% rabat, hvis man køber billet til mindst to arrangementer. Rabatten genereres automatisk, når du køber dine billetter til festivalen.

Lørdag 16.01.2021
Dørene åbner kl: 18:30
Koncerten starter kl: 19:30
Pris: 150 DKK inkl. gebyr

Aflyst
Aflyst
×