Onsdag _09.03.22150 DKK + gebyr

Les Frères Smith (INT) + DJ Spincycle at Valby Kulturhus

Afrobeat, ethio-jazz og west african roots

Kom med til overdådig dansefest når det 12 mand store band Les Frères Smith, der tidligere har givet udsolgt koncert på ALICE, indtager scenen med deres smittende blanding af Fela Kuti-inspireret afrobeat, vestafrikanske vibes og ethio-jazz. Festen leveres før og efter koncerten af DJ SpinCycle.

Der bliver trængsel på både scene og dansegulv, når de 12 musikere i Les Freres Smith byder på hæsblæsende Fela Kuti-inspireret afrobeat. Les Freres Smith – brødrene Smith – er et musikkollektiv med base i Paris, som i næsten to årtier har specialiseret sig i storslået afrobeat, tilsat groovende vibes, inspireret af ethiojazzen. De har tidligere delt scene med legender som Tony Allen, Kutiman og Franck Biyong og cementeret deres navn som et af afrobeatens mest eksplosive liveorkestre i dag.

Les Frères Smith har før givet udsolgte koncerter på både Global og ALICE. Ikke mindst havde vi glæde af at præsentere bandet i 2019, hvor de afsluttede festivalen ALICE Spectacle med en kæmpe dansefest. Endelig kan vi byde dem velkommen tilbage. Og vi har høje forventninger, når de indtager ALICE i Valby Kulturhus 9. Marts med deres 3. album “MUTATION”. Den anerkendte DJ SpinCycle leverer festen før og efter koncerten med et groovy panafrikansk danseset.

Onsdag _09.03.22
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 150 DKK + gebyr

Køb billet150 DKK