Få billetter
Søndag 29.10.2023140 DKK

Leenalchi KR – FÅ BILLETTER

K-pop møder new wave og koreansk sangtradition

Rap, dans og eventyrlige dragekonger! Den alternative K-popgruppe Leenalchi puster liv i den ældgamle koreanske sangtradition Pansori – formidlet i et bolsjestribet new wave-univers à la Devo og B-52’s. Den syv personer store gruppe charmerede publikum på årets Roskilde Festival, og i oktober kan du opleve andre sider af K-poppen, når Leenalchi rammer ALICE.

Leenalchi er en alternativ K-popgruppe, som med legesyge og originalitet nyfortolker den koreanske oldtidsfortælling Sugungga. Og det med stor succes, for gruppen har høstet tre statuetter til Korean Music Awards, og en liveopførelse på YouTube af debuten “Suggunga” er gået viralt og er blevet set mere end 6 millioner gange.

Historien foregår i et sagnland befolket af en dragekonge, en skildpadde og en listig kanin. Og det finurlige eventyrunivers går genialt godt i spænd med gruppens boblende synths og funky rytmer inspireret af plastik-fantastiske 80’er-grupper som Devo og The B52’s.

Den syv personer store gruppe kan bryste sig af hele fire vokalister, som er rundet af traditionel koreansk sangstil såvel som luftig k-pop. Live er Leenalchi en helhedsoplevelse af musikalsk historiefortælling, når de fire vokalister gennem både rap, dans, korarrangementer og solosang kobler tradition og kulturarv med en uimodståelig og tegneserieagtig uhøjtidelighed.

K-pop har fået et stadig større publikum i Europa og USA, og uden for hitlisterne foregår der et væld af spændende eksperimenter, der både udforsker historien og kigger ind i fremtiden. Det er Leenalchi et af de mere charmerende eksempler på, som vi glæder os til at præsentere på ALICE.

Du kan lytte til mere af Leenalchi’s musik her

Søndag 29.10.2023
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 140 DKK inkl. gebyr
Køb billet
Få billetter
×