Lørdag _23.03.19120 DKK + gebyr

Kolonien (SE)

Nordic folk

Svenske Kolonien vender tilbage til København med deres håbefulde sange, smukke harmonier og nytænkning af den nordiske folkemusik-tradition.

 

Sverige bugner af unge talenter, som tager den nordiske folkemusik i nye og anderledes retninger. Blandt de mange fremragende orkestre er der dog få, der besidder en så umiddelbar charme som Kolonien. Fire funklende musikere, der skaber kompositioner, hvor en umiskendelig svensk folketone møder pop og reggae – dog altid med fokus på det håndspillede og organiske. Karakteristisk for kvartetten er desuden den firstemmige sang og de tindrende vokalharmonier, som på fremragende vis løfter de enkle og gribende melodier til nye højder.

 

De fire musikere, som også er del af det større og globalt orienterede orkester Världens Band, er ikke bange for at vedkende sig en utopisk længsel, og derfor fremstår deres musik også særdeles håbefuld, skønt den også rummer en samfundskritik. Meget sigende fik det seneste album titlen ‘Drömmarnas Land’, for det er i dén grad musik for drømmere.

 

Kolonien har modtaget flere priser for deres fornyelse af folkemusikken, og de har spillet en lang række koncerter, også her i Danmark, hvor de har begejstret både unge og gamle. I foråret vender de tilbage til Danmark med en tour, der også bringer dem til København.

 

Kolonien er i 2019 også pladeaktuelle med nye sange, og i efteråret 2018 begyndte de deres første omfattende verdensturné med koncerter i USA, Canada og Sydamerika og en lang række andre lande. Så man kan forvente et brag af en folk-fest med et særdeles sammenspillet band, når Kolonien rammer ALICE!

 

 

In English:

The Swedish quartet Kolonien returns to Denmark with their bright and hopeful take on contemporary folk music. And with brand new material in their bag. With their characteristic four-part vocals, playfulness and their rich mix of folk, pop and reggae grooves they give the folk tradition a modern edge while staying true to the roots. Since the beginning in 2010, Kolonien has received several awards and played all over the world, charming audiences with their sparkling and original compositions, their fantastic musicianship and their joyful stage presence.

 

 

 

Lørdag d. 23. marts

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerten starter: kl. 21:00

Pris: 120 dkk inkl. gebyr

Lørdag _23.03.19
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK