Udsolgt
Fredag _11.10.19140 DKK + gebyr

King Khan & The Shrines (INT) + Orcas

Psych-rock

Forestil dig Roky Erickson med Sun Ra Arkestra som backing band eller The Velvet Underground under ledelse af Wilson Pickett. Anubis og Kalis kærlighedsbarn. King Khan & The Shrines kommer til København med deres spektakulære liveshow. DJ Record Turnover tænder op under pladespillere og dansegulv før og efter koncerten med et dejligt garage- og soul-mættet sæt og Orcas åbner aftenen med deres uimodståeligt dansable beatrock. Koncerten er præsenteret i samarbejde med Smash!Bang!Pow!.

 

 

King Khan & The Shrines

Siden King Khan formede The Shrines i 1999, har den Berlin-baserede oktet skabt sig et rygte som et af de mest underholdende live-bands verden har set siden Ike & Tina. King Khan & The Shrines har solide rødder i garagerocken, men de er meget mere end et hvilket som helst psykedelisk soul-band. Forestil dig nærmere et møde mellem Rocky Erickson med Sun Ra Arkestra som backing band og The Velvet Underground under ledelse af Wilson Pickett. Anubis og Kalis kærlighedsbarn eller James Brown i Bollywood. 

 

Med den rablende og karismatiske Arish Khan i spidsen er det blevet til 12 udgivelser for det ustoppelige band, og de har i to årtier spredt stjernestøv og cremet gospel verden over og spillet på festivaler som SXSW, Coachella, Bestival, Pitchfork Festival og Big Day Out. De er kendte for at efterlade deres publikum som et svedigt orgie, så gør dig klar til en spektakulær dansefest når King Khan & The Shrines kommer forbi ALICE til oktober.

 

“If musical salvation is what you need, if your soul is searching for true absolution, look no further…. Let King Khan & The Shrines come into your mind, body and soul to heal your every hurt.”

 

Orcas

Orcas består af Oscar Lundsteen på guitar og sang, Magnus Knudsen på bas og sang og Thomas Schmidt-Mikkelsen på trommer og sang. Med tekster om kolde toiletter, våde cigaretter og tunge sten i rygsækken, synger Orcas om og fra unge menneskers liv og skæve tanker; om at vokse op og være til, lige nu og her, med alt hvad det indebærer og altid med musikken som et trygt og sikkert sted at flygte hen; som et fælles helle. Orcas er dansksproget beatrock anno 2019, og de er kommet for at tage dig med, langt ud, for at danse hvor du ikke kan bunde. Debutalbummet ‘Tunge Sten’ udkom i oktober 2016 og deres andet album ‘Fakir’ er på trapperne.

Fredag _11.10.19
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 140 DKK + gebyr

Udsolgt140 DKK
Udsolgt