Tirsdag _11.04.23160 DKK + gebyr

Kind of ALICE: Trine Trash Jazz + Oplæsning

Skæve tonelandskaber og punket-poetisk nærvær

Kind of ALICE er et rummeligt mødested for jazzen i alle dens afarter, og med alle dens omgivende genrer. Åbn ørerne for alt fra stemningsfuld nordisk jazz til vildt skrattende genrebrydninger. Oplev overlap mellem jazz, eksperimentalscenen og kammermusikken – på svingtur fra det akustiske til det forstærkede og tilbage igen. Kom ind i varmen bag den store pinkfarvede dør i Vanløse, hvor stemningen er lige så hyggelig som baren er åben. Kind of ALICE finder sted på udvalgte tirsdage og søndage.

Trine Trash 

Poesi er alting! Alting er poesi! Dyk ned i en kunstnerisk aften med skæve tonelandskaber og poetisk nærvær, når TrashJazz rammer ALICE på Stairway. Trine Trash er et fænomen i sig selv, og hendes performance suppleres af spoken word-performances af beslægtede digtersjæle. Det bliver en kunstnerisk eftermiddag med skæve tonelandskaber og poetisk nærvær, når Trine Trash tager på udforskning i landet jazz. Hun sender kærlige tanker til Eric Dolphy, Albert Ayler, Pharoah Sanders og mange andre – foruden punken, naturligvis. Med sig har hun flotte gæster som Anders Juhl og Adam Fastholm (Fastpoholmen), med flere.  

Der er ikke mange stilarter og kunstformer, som den danske multikunstner og mange-instrumentalist ikke har rørt ved – lige fra dans, teater, digte og installationer, for bare at nævne nogle. Du kender hende måske fra bands som Fastpoholmen, Hola Ghost, Uffe Lorenzen, etc. Trine Tracher en institution i sig selv og er opsat på at udfordre og udforske kunsten, livet og alting omkring hende. Denne søndag eftermiddag optræder hun med sit freestyle-kollektivband Crusty Bangfire & the Hilarious Omen, der til daglig består af diverse medlemmer fra alle mulige konstellationer, hun har arbejdet i. Alle medvirkende kunstnere i deres egen ret og optræder på lige fod som en art gruppe bestående af solister.

 

Spoken word-performance v/ Kabbalah + Tø-11 og Nicoline Christensen:

Kabbalah + Tø-11:

Strubesang, klangflader, digtopløsning, skældud, alt-bari- og bas-saxofon, verbale lussinger og kropsudsmykninger. Ovenstående kan du blive beriget med, når Kabbalah (Emmelie Bohr) og Tø-11 (Thorbjørn Øllgård) læser digte op og synger trance-lullende shamanistisk strubesang. 

Nicoline Christensen:

Nicoline Christensen er en undergrundsdigter, der giver dig et blik ind i alt, der er galt under overfladen. Med politiske digte om psykiatrien, feminisme, klima og ungdommens afmagt. Nicolines skrivestil er rå, ligefrem, absurd og krydret med humor, skrevet for at få lytterne til at mærke samfundets problemstillinger kradse ulideligt under huden.

ALICE på Stairway

Mens vores koncertsal på Nørre Allé 7 renoveres, genhuses ALICE midlertidigt på Stairway i Vanløse i 2023.

Tirsdag _11.04.23
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 160 DKK + gebyr

Køb billet160 DKK