Tirsdag _13.06.23160 DKK + gebyr

Kind of ALICE: Emil de Waal/Niclas Knudsen + Nulle/Jacob Munck

Genreblanding fra fire store kapaciteter

Duo-projekter med store kapaciteter fra den danske musikscene. Musikken er original og blander mange genrer, fra afrobeat og reggae til elektronica, funk og jazz. Musikerne inddrager computere og elektronik i et rum, hvor de får mulighed for at lege, improvisere og reagere i nuet.

Niclas Knudsen + Emil de Waal
Guitarist og komponist Niclas Knudsen har huseret længe på den danske musikscene og har blandt andet spillet med folk som Ray Anderson, Billy Preston, John Tchicai, Dave Liebman og Tom Jones. Han har udgivet albums og turneret omfattende med grupperne Ibrahim Electric, Fra De Varme Lande og Human Beat Boxer (med Adam Nussbaum), Jungle Breed, Niclas Knudsen Quartet, Radio Timbuktu og som sideman med grupperne Radiostar, Jesper Lundgaard Trio, Vildnis og Rasmus Nøhr.

Emil de Waal er en dansk trommeslager, kapelmester, komponist og producer. Siden 2004 har han udgivet en række internationalt kritikerroste albums. Han har arbejdet sammen med højt respekterede og forskelligartede navne som Wayne Horvitz, Andy Green (Velvet Underground, John Cale), Kato Hideki og Hanggai. På dansk grund er han især kendt for utallige  samarbejder, bl.a. med Randi Laubek, Gustaf Ljunggren og Søren Kjærgaard.

Nulle & Jakob Munck
Oplev derudover klarinetlegenden Nulle og tubaisten Jakob Munck i en sjælden og unik duo-optræden.

 

 

Tirsdag _13.06.23
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 19:00
Pris: 160 DKK + gebyr

Køb billet160 DKK