Søndag _11.06.23160 DKK + gebyr

Kind of ALICE: Abdullah S – Matiné-koncert

Funky boogiemaskine i jazzhumør

Mød den danske funk- og soulmester fra hans mest jazzy og improviserede side, når Abdullah S gæster Kind of ALICE sammen med sit sjælfulde slæng af gamle bandmedlemmer, som sætter gang i boogiemaskinen og skaber fed søndagsstemning.

Den danske funk- og soul-konge Abdullah S. gæster Kind of ALICE. Abdullah S har i en årrække fungeret som producerende og turnerende musiker for og med navne som Booty Cologne, Dj Vadim, Lulu Rouge, Eagger/Stunn, Jørgen Leth, Kidd, Hess Is More, Track 72, Den Sorte Skole, Marvellous Mosell og mange andre.

Med sit andet album “Handmade Heavyweight Boogie 4 Babies”, der udkom i slutningen af 2018, markerede Abdullah S sig som en af landets mest originale soulkunstnere. Abdullah S’ selvproducerede, håndspillede univers er bygger på musikalske grundstoffer som funk, soul, r&b og jazz med et drys på toppen i form af referencer til no wave, psych og house.

Denne aften viser han sig fra sin mest jazzy og improviserede side sammen med sine ældgamle venner: Super-percussionisten Mads Michelsen og de to fabelagtige Sjelberg-brødre, Stunn Gunn & Bastian Sjelberg!

ALICE på Stairway

Mens vores koncertsal på Nørre Allé 7 renoveres, genhuses ALICE midlertidigt på Stairway i Vanløse i 2023.

Søndag _11.06.23
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 14:00
Koncerten starter kl: 15:00
Pris: 160 DKK + gebyr
Køb billet160 DKK