Lørdag _05.05.18

I’m With Her(US) – UDSOLGT!

Americana

Der vanker americana i topklasse, når tre af den amerikanske roots-musiks ypperste musikere, Sara Watkins, Sarah Jarosz og Aoife O’Donovan, mødes i den nye supergruppe I’m With Her

 

Med deres trio I’m With Her har tre af den amerikanske roots-musiks stærkeste udøvere tilføjet et nyt spændende kapitel i deres historie. Sara Watkins, Sarah Jarosz og Aoife O’Donovan har alle mange års erfaring inden for den akustiske og håndspillede amerikanske folk og har udsendt et utal af plader og høstet mange priser. Aoife O’Donovan har også tidligere gæstet Global som solo-kunstner med fremragende koncerter.

 

De tre musikere har hyppigt krydset hinandens veje, men aldrig spillet sammen som trio. I’m With Her opstod ganske spontant under et møde på Telluride Bluegrass Festival i 2014. Egentlig hang de tre veninder bare ud på festivalen sammen, men dette førte til en hastigt arrangeret koncert, hvor det i dén grad slog gnister mellem de tre. Så meget, at et nyt band var født.

 

Sammen med producer Ethan Johns (Ryan Adams, Laura Marling, Paul McCartney) drog de til Bath i England for at indspille deres første album som I’m With Her. ‘See You Around’, som albummet er blevet betitlet, udsendes i starten af 2018, og følges op af en længere tour, der altså også bringer den udsøgte trio til København!

 

På albummet er I’m With Her gået efter en nøgen og akustisk lyd med blændende vokalharmonier bakket op af sprøde akustiske guitartoner samt instrumenter som fiddle, ukulele, mandolin og klaver. Repertoiret spænder over egne kompositioner og coverversioner af alt fra Gillian Welch og Nina Simone til moderne popnumre i folk- og bluegrass-indpakning.

 

Glæd dig til en aften med sjæl, nerve og poetiske stemninger fra tre sublime fortolkere af den amerikanske folkemusik.

 

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerten starter: kl. 21:00

Pris: 150 dkk inkl. gebyr

Lørdag _05.05.18
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: DKK + gebyr

Udsolgt