Torsdag _17.10.19120 DKK + gebyr

Idealistic Festival vol. 1

Free jazz og avantgarde

Idealistic Festival byder på to dage med nyskabende musik på ALICE. Et internationalt hold af unge kunstnere krydser grænser mellem akustisk jazz, improvisation, avantgarde, elektronisk musik og meget mere.

Den nystartede Idealistic Festival er et frirum og et åndehul for ligesindede unge musikere, som bevæger sig på kryds og tværs af akustisk improvisation, elektroniske værker og eksperimenterende udtryk. Festivalen finder sted i både Danmark og Polen, og ALICE lægger hus til den danske afdeling, inden hele festivalen rykker til Klub SPATiF i Warszawa. Festivalen er således i ordets egentlige forstand grænsekrydsende, både når det kommer til genrer og til landegrænser, og den arbejder med at bygge netværk mellem forskellige kunstnere, labels og arrangører.

På ALICE kan du over 2 dage (16+17. oktober) opleve i alt otte live-navne – og det er muligt at købe billet til en enkelt dag eller til hele programmet. Bemærk at der desuden ydes rabat til studerende – mod fremvisning af gyldigt studiekort. Priser:

Dagsbillet: 120 dkk (studerende: 80 dkk)
Partoutbillet: 200 dkk (studerende: 140 dkk)

PROGRAM (læs mere om de enkelte kunstnere i Facebook-eventet her):

16. oktober:

Erik Kimestad [NO]
Me (at) a plastic gun [IT]
Wojtczak / Piotrowicz [PL]
delay_ok [PL]

17. oktober

Gestalt Minimal [UK]
E/I [DK/PL/IT/SE]
Uraño [DK/NO]
Rafał Ryterski [PL]

Festival-partnere:
Dansk Kulturinstitut, Statens Kunstfond, ALICE, SPATiF, Warszawskie Sanatorium Dźwięku, TVP Kultura, Glissando, Nowe Idzie Od Morza, Passive/Aggressive, Nowamuzyka.pl, Cojestgrane, FYH, Howard Records, Love & Beauty Music, Alpaka Records, Sadki Records, Nofigore, Wkurvv, Bocian Records, Milieu L’acephale, Lado ABC, One Take Records

Torsdag _17.10.19
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK