Onsdag _14.03.18

Greg Fox(US) + Grøn

Spiritual ambient og jazz

Ambient elektronik møder spirituel jazz og abstrakte rytmeforløb i nyt projekt fra en tidens mest innovative trommeslagere. Grøn varmer op med ambiente lydflader.

 

Greg Fox har hamret igennem på dobbeltpedalerne i blackmetalgruppen, Liturgy, styret rytmerne i Colin Stetsons progrockband, EX EYE, og så spiller han med avantgardistiske ZS og det spirituelle Guardian Alien.

 

Med sin første soloudgivelse, ‘The Gradual Progression’, har Greg Fox ladet sig drive af en impuls, som altid har været til stede hans tilgang til sin musik: Fri improvisation i abstrakte mønstre, hvis rytmer former en mandela af lydeksperimenter.

 

På scenen er han alene med sit trommesæt, men det er et trommesæt i udvidet forstand.

 

Han benytter sig af “sensory percussion”, hvor trommesættet er plastret til af sensorer, der registrerer, hvor han slår. Samtidigt med at han spiller på trommerne – og det gør han ret vildt – bruger han sit trommesæt som en MIDI-controller til at styre elektroniske instrumenter.

 

Det giver en en post-free-jazz-feeling, der er helt unik, men samtidigt sendes tankerne mod Pharoah Sanders’ ‘Elevation’ eller Don Cherrys ‘Organic Music Society’. ALICE glæder sig til at kunne præsentere en helt særlig liveoplevelse med Greg Fox.

 

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 120 dkk inkl. gebyr

Onsdag _14.03.18
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: DKK inkl. gebyr

Køb billet