fbpx
Torsdag 26.04.2018

Goat (JP) – FÅ BILLETTER

Japanese minimalism

Traditionelle instrumenter presses til det yderste i en hybrid mellem japansk minimalisme og underspillet techno

Efter en mageløs koncert på Jazzhouse i år er ALICE begejstret for at kunne præsentere japanske Goat i de nye rammer på Nørre Allé 7. Den Osaka-baserede kvartet må siges at være et helt særligt orkester, både i teknisk kunnen, musikalske udtryk og deres perfekt orkestrerede koncerter.

 

I front er kunstneren og musikeren, Koshiro Hino, der er gruppens komponist. Hino skaber Goats musikalske univers ud fra et grundprincip om, at arrangementet af klangfarve og rytmik skal prioriteres over det melodiøse og harmoniske indhold. Resultatet af denne metodologi er et stoisk, køligt og nærmest post-humant udtryk.

 

Deres koncerter deles op i en række ceremonielle stykker, hvor musikerne bevæger sig igennem forskellige instrumenter og rytmiske mønstre. Traditionelle japanske instrumenter sættes i koordineret vibration af repetitive klangflader, der bombarderer publikum med små lydinfernoer. Lydbilledet bevæger sig fra minimalisme til underspillet techno og kulminerer i et bombastiske udtryk med excessive lydflader når trommer, saxofon og guitar overtager.

 

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 120 dkk inkl. gebyr

Torsdag 26.04.2018
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: DKK inkl. gebyr

Få billetter
×