Få billetter
Lørdag 12.10.2019170 DKK

Pat Thomas & Kwashibu Area Band (GH) + DJ Kipanga feat. Simone Ahà

Highlife

Legendarisk highlife-brag med ‘The Golden Voice of Africa’ og hans formidable band. Pat Thomas & Kwashibu Area Band gav en blændende koncert på Roskilde Festival i 2016 og er nu klar til at indtage ALICE med det helt nye album ‘Obiaa!’ (Strut). Koncerten er en del af koncertrækken Global Dance Nights – og DJ Kipanga feat. Simone Ahà vender plader før og efter koncerten.

“I’m an afrobeat drummer but Pat Thomas is highlife. That is what he does so well.” -Tony Allen

 

Pat Thomas er blevet kaldt ‘The Golden Voice of Africa’ og en af highlife-genrens helt store navne. Han har været musikalsk aktiv siden 60’erne og arbejdede i flere år tæt sammen med Ebo Taylor. Op gennem 60’erne og 70’erne var han sammen med Taylor med til at definere lyden af ghanesisk afrobeat, afro-pop og highlife tilsat elementer af soul, psykedelisk rock og funk. Og i 80’erne var han i Berlin stilskabende inden for den særlige subgenre “burger highlife”.

 

Den fascinerende historie blev opsummeret med den retrospektive udgivelse ‘Coming Home’, der udkom i 2016 på Strut. Albummet udkom i kølvandet på comeback-pladen ‘Pat Thomas & Kwashibu Area Band’ (Strut, 2015), der i høj grad viste, at Pat Thomas stadig er en vital sanger og performer. Albummet, der blev produceret af Ben Abarbanel-Wolff (som også stod bag Ebo Taylors ‘Love & Death’) blev en succes, der sendte Pat Thomas og hans fremragende band ud på en række store festivalscener – herunder Glastonbury, WOMAD og Roskilde Festival. Og det danske publikum var helt med, da bandet skabte en solid dansefest på Roskilde i 2016. Soundvenue kvitterede med 5 stjerner og skrev: “Spillelysten osede som tyk røg og smittede hele vejen igennem koncerten. For eksempel, når bandet dansede lige så meget som første række. Resultatet var et match made in heaven, da et stort Avalon-publikum fra start til slut vuggede, nynnede, hoppede og bed på alt, der smagte af lyst, energi og varme.”

 

Til september udsender Strut så endelig opfølgeren, hvor Pat Thomas atter er sammen med sit Kwashibu Area Band, der bl.a. tæller Kwame Yeboah (Cat Stevens, Patrice) og Ben Abarbanel-Wolff (Ebo Taylor, Poets of Rhythm). ‘Obiaa!’ er titlen på det nye album. Det betyder ‘alle!’ – og alle kan roligt sidde klar, når billetsalget skydes i gang til dette legendariske highlife-brag på ALICE. Billetsalget starter fredag 28. juni kl. 10.00.

Global Dance Nights er ALICEs nye klub, hvor du kan flytte dansefødderne til globalt orienteret musik. Til Global Dance Nights har vi udvalgt førsteklasses live-navne, der kan sætte gang i festen. Og der er altid DJs før og efter koncerten – og happy hour i baren den første time!

Lørdag 12.10.2019
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 170 DKK inkl. gebyr

Køb billet
Få billetter
×