Torsdag _04.04.19120 DKK + gebyr

Ghédalia Tazartès (FR) + Graham Lambkin (UK)

J.e.m.a.l.

J.E.M.A.L. byder på en aften i selskab med to spændende enegængere inden for eksperimentalmusik, poesi og surrealistiske collager. Oplev franske Ghédalia Tazartès og engelske Graham Lambkin.

 

Fransk-jødiske Ghédalia Tazartès er en slående original skikkelse på den europæiske scene. “He bears the torch of the French avant-garde” har Sonic Youths Kim Gordon sagt om kunstneren, der siden 70’erne har udsendt en lang række enestående udgivelser og ikke mindst gjort sig bemærket som en særegen performer.

 

Den nu 71-årige Ghédalia Tazartès har skabt sin helt egen lyd af lige dele fransk surrealisme, shamanistiske ritualer og elektroniske collager. Han spiller på et væld af instrumenter, men hans primære instrument er stemmen, som han både synger, hvisker, messer og reciterer med – på både reelle og imaginære sprog.

 

Graham Lambkin har siden 90’erne eksperimenteret med hybrider af elektronisk musik, collage og postpunk-æstetik med gruppen The Shadow Ring. På egen hånd har han bredt sig over mange udtryksformer og medier. Han har lavet grafisk arbejde for kunstnere som The Dead C, Harry Pussy og Double Leopards og har selv udgivet bøger med tekster og grafisk arbejde. Han kendes dog især for sine spøgelsesagtige bånd-kompositioner, der trækker på både klassisk musik, konkretpoesi og avantgardens collage-teknikker.

 

Om J.E.M.A.L.
J.E.M.A.L. er en serie af arrangementer, hvor eksperimenterende musik kan mødes og parrer sig med andre kunstformer – video, performance, poesi osv. Der er ingen dogmer, men fokus er rettet mod kunstnere, der går egne veje på kryds og tværs af genrer og kunstformer.

 

 

Torsdag d. 04. april

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 120 dkk inkl. gebyr

Torsdag _04.04.19
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK