fbpx
Fredag 21.09.2018

EWI Records Label Night #1

Electronic pop og rnb

På fredag fyldes ALICE cph af toner fra det nystartede label EWI Records, der byder på hele fire skarpe navne samt DJs.

 

Emailing While Intoxicated Records er et nyt pladeselskab, startet i 2017 af Mads Bergland, Martin Øhlers Petersen og Morten Køie, som tidligere har slået deres musikalske folder i bands som Broke, Reptile Youth og Turboweekend.

 

Denne label night byder på hele 3 debutkoncerter!

 

Mr. Koifish er Morten Køies nye band. Efter 12 år som bassist og guitarist i Turboweekend står han nu på egne ben som frontmand. Første single ”The End” udkom 24. august, og der er en fuldlængde udgivelse på vej, som man vil kunne høre en forsmag på til denne label night.

 

Alto Aria er navnet på sanger, sangskriver og producer Maria Leth Schütze’s soloprojekt. 21 september udkommer nummeret “I See You”, som er det første, der kan høres fra hendes kommende debut EP “I Live In You”.

 

Anders Stig Møllers private legeplads hedder The Case. Her udfolder han sig som sanger, producer og multiinstrumentalist. Anders er tidligere medlem af Turboweekend, og derudover en ofte benyttet livemusiker hos navne som Quadron, Caroline Henderson, Pernille Rosendahl og August Rosenbaum, men nu står han altså på egne ben som The Case.

 

Sidste navn på plakaten er Mads Bergland, som, udover at være én af de tre grundlæggere af EWI Records har fungeret som både producer, guitarist og sanger igennem sin karriere. Hans musik under eget navn blander cinematiske teksturer med hårdtslående beats, storladne synths og bredsider af støj.

 

Fredag d. 21 september

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerten starter: kl. 21:00

Pris: 50 kr. inkl gebyr (kun dørsalg)

Fredag 21.09.2018
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: DKK inkl. gebyr

×