Torsdag _17.05.18

Elysia Crampton: ‘Red Clouds’ feat. Why Be (US)

Experimental

I Cramptons langtrukne lydcollager smelter Aymarafolkets rytmer sammen med eksperimenterende lyde i et forsøge på at give sonisk form til oprindelige folks kamp

 

Elysia Cramptons musik består af en myrade af forskellige inspirationer, der konstant åbner op for nye soniske terræner i komplekse og mangefacetterede sammensmeltninger. Crampton lader Andes-regionens traditionelle musik, alt fra huayño og cumbia, smelte sammen med skæv dub, ambiente lyde og dunkel R’n’B i langtrukne lydcollager.

 

Crampton identificere sig som Aymara, det oprindelige folk på højsletterne i Andesbjergene, transperson og queer. Og Cramptons musik er motiveret af radikale politiske krav og queerpolitik. Både under aliaset E+E og under eget navn giver Cramptons værker sonisk form til Aymarafolkets modstand og overlevelse, samt et queerpolitisk perspektiv på oprindelige folks kamp.

 

Crampton spillede senest i Danmark under sidste års Phono Festival, men gæster nu ALICE med et nyt album, der udkommer på Break World Records til april. Men det bliver også en debut på et nyt audiovisuelt show “Red Clouds” sammen med Why Be. På en scene leverer Crampton grænseløs, intelligent og udfordrende optrædener, der virker visceralt og sætter politiske spørgsmålstegn.

 

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 120 dkk inkl. gebyr

Torsdag _17.05.18
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: DKK + gebyr

Køb billet