Aflyst
Torsdag _21.03.24130 DKK + gebyr

Daniel Blumberg UK – AFLYST

Fængslende, eksperimenterende slowcore

KONCERTEN ER AFLYST

Daniel Blumbergs musik graver sig langsomt ind i hjertekulen. Til marts på ALICE opfører den London-baserede kunstner og komponist sine smukke, eksperimenterende slowcore-værker, som formidler en fængslende indre verden gennem rene, melankolske vokaler og basmundharpe, trommemaskine og synthesizer.

Daniel Blumberg skaber en slags improviseret, eksperimenterende slowcore, som kræver den fulde hengivenhed fra lytteren, men som giver tusindfoldigt igen. I sin musik formidler den London-baserede kunstner og komponist en fængslende indre verden med smertelig og rå følelsesmæssig direkthed. På sit seneste udspil “GUT”, som handler som Blumbergs kroniske sygdom, akkompagneres rene, svævende og melankolske vokaler helt enkelt af piano, basmundharpe, trommemaskine og synthesizer. Musikken har en utrolig intimitet over sig og graver sig langsomt ind i hjertekulen ved at veksle mellem harmoniske passager af klaver og smukke vokaler på den ene side, og improviserede elementer som spjættende lilletrommeslag og vemodige bastoner på den anden. Når først man har lyttet til Daniel Blumbergs musik, er den umulig at glemme.

Blumberg har været en fast del af scenen omkring Cafe Oto i London i over 10 år og jævnligt spillet og improviseret med musikere som Seymour Wright, Billy Steiger, Tom Wheatley og Ute Kanngiesser. Sit første soloalbum “Minus” udgav han i 2018 og han har spillet utallige koncerter rundt i især Europa, og gæstede også København i 2019 i selskab med Jim White. Sideløbende har Blumberg arbejdet som kunstner og filmkomponist. Blandt hans værker er det smukke, dramatiske og skamroste soundtrack til filmen “The World To Come” (instrueret af Mona Fastvold, 2021), som han skabte sammen med bl.a. den amerikanke folksangerinde og sangskriver Josephine Foster. Hans tredje album “GUT” (Mute, 2023) følger op på netop soundtracket til “The World To Come”.

Daniel Blumberg er kendt for at levere hudløse og konceptuelle liveperformances, hvor et hvidt spot unådigt hviler på ham. Der venter en dragende og unik koncertoplevelse til marts, når han gæster ALICE. Koncerten er siddende.

ALICE på Stairway
Mens vores koncertsal på Nørre Allé 7 renoveres, genhuses ALICE midlertidigt på Stairway i Vanløse.

Torsdag _21.03.24
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 130 DKK + gebyr
Aflyst130 DKK
Aflyst