Lørdag 10.02.2018

Circuit des Yeux (US) + TALsounds (US) – få billetter

Experimental folk

Efter rost koncert på Roskilde Festival i 2017 vender amerikanske Circuit des Yeux tilbage til København. Med sig har hun det nye album ‘Reaching for Indigo’ (Drag City), der er blevet hyldet som hendes hidtil stærkeste. Koncerten præsenteres af ALICE cph og smash!bang!pow!

Circuit des Yeux – alias amerikanske Haley Fohr – er en usædvanlig sangerinde med en dyb og rå stemmeføring og et atmosfærisk univers, der trækker på både syret folk, dramatisk rock, avantgarde, elektroniske klange og jazzet improvisation. Udtrykket kan forekomme indadvendt, men indfanger alligevel lytteren med en ufattelig intensitet.

 

Musikkens rå og foruroligende nærvær løftes af en stemme, som kan lede tanken hen på dramatiske vokaler som Diamanda Galás, Patty Waters og Odetta i skøn forening. En stemme, der kan glide fra dommedagstungt mørke til flænsende skrig.

 

Hun har tidligere givet uhørt stærke koncerter på Jazzhouse solo. I sommers gav hun koncert på Roskilde Festival med band. En koncert, der bl.a. blev fremhævet i Weekendavisen som en af festivalens højdepunkter. Nu giver hun så sin første koncert med band i København som del af tour for hendes aktuelle album ‘Reaching for Indigo’, der netop er udkommet på Drag City, og som har fået fremragende anmeldelser bl.a. toneangivende internationale medier. Bl.a. skriver Pitchfork om albummet: “These songs are the most effective showcases for her singing yet, as she hums and warbles and howls over music that refuses to sit still.”

 

De nye sange, der allerede er blevet hyldet som hendes hidtil stærkeste, lover særdeles godt for koncerten 10. februar. En mulighed for at høre Fohr udfolde hele sit stærke vokale talent i samspil med bandet.

 

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerten starter: kl. 21:00

Pris: 120 dkk + gebyr

Lørdag 10.02.2018
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: DKK inkl. gebyr

Udsolgt
×