Onsdag _13.02.19220 DKK + gebyr

Cass McCombs (US) + Eleanor Friedberger (US) – udsolgt

Indie folk

Med sine drømmende og folk-prægede sange indtager amerikanske Cass McCombs ALICE. Forinden udsender han sit længe ventede niende album, ‘Tip of the Sphere’, der følger op på kritikerroste ‘Mangy Love’. Eleanor Friedberger er tilføjet som support. Præsenteres i samarbejde med smash!bang!pow!

Siden debuten i 2003 har Cass McCombs formået at opbygge en solid fanskare med sine gribende sange, der både holder klassiske sangskriverdyder i hævd og tager lytteren med på mere syrede og drømmende afstikkere.

I 2016 kom McCombs i stalden hos ANTI, hvor han udsendte ‘Mangy Love’ – et album, der i dén grad overbeviste anmelderne. Således var albummet at finde på flere prominente årslister, og en opfølger har i sagens natur været ventet med spænding. Nu følger McCombs så op med det nye album, ‘Tip of the Sphere’, der udkommer til februar – ligeledes på ANTI.

Albummet er indspillet i Brooklyn i et intenst forløb, hvor den spontane gnist og flossede nerve er opretholdt. Samtidig har McCombs ladet næsten jazzede og latin-inspirerede passager snige sig ind. Men fans kan roligt glæde sig til et genhør med Cass McCombs vanlige kendetegn. Stærke sange og poetiske fortællinger elegant arrangeret i en blanding af folk-rock, sfærisk indie og psych. En forsmag har man allerede fået i form af singlen ‘Estrella’.

Glæd dig til koncert på ALICE, hvor sangene kan opleves i intime rammer til maj. Som en særlig bonus kan vi nu offentliggøre, at Eleanore Friedberger kommer med som support. Hun slog i sin tid sit navn fast som den ene del af duoen Fiery Furnaces, men har siden bevæget sig ud på en spændende kurs som solo-kunstner. Senest med albummet ‘Rebound’ (2018), der trækker på bl.a. goth, postpunk og synthesizer-præget musik fra Stereolab til Suicide.

Torsdag d. 30. maj

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 220 dkk inkl. gebyr

Onsdag _13.02.19
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 220 DKK + gebyr

Udsolgt220 DKK