Tirsdag 20.02.2018

Cantenac Dagar (FR) + Spost release

Improv noise rock

Det er sundt at blive larmet godt igennem i ny og næ, og ALICE er naturligvis leveringsdygtig med en forrygende dobbelt støj-cocktail med Spost og Cantenac Dagar.

Aftenen er en del af Vinterjazz 2018.

 

Spost

Spost giver ikke kun koncert men inviterer oven i hatten også til releasefest for deres helt nye plade, ‘Monkey Face’. Det episke københavnske band tæller cremen af cremen af landets noise-, art- og impro-musikere. Forsanger og poet par excellence, Jonas Okholm Jensen, aflagde senest Jazzhouse et besøg, da han varmede op for Richard Dawson med udpluk fra digtsamlingen, ‘Så snart man åbner vinduet ud til den populære sol, vælter årets første flue ind i rodet’.

 

Sammen med guitaristerne Claus Haxholm, Jan S. Hansen, Kristian Poulsen og Mathias Sæderup, Kasper Them Larsen på bas og Toke Flyvholm på trommer, krænger Jonas alt vanvittigt på vrangen i frigørende, halvepileptiske udbrud, oftest atonalt, multimelodisk og på rablende østjysk. Det er i øvrigt blevet sagt om dem i forbindelse med deres tidligere udgivelse på Infinite Waves, ‘PUSSYCATIFICERING’, er de vel nok er »danmarks bedste og eneste rigtige no wave improv band«, og ALICE kan kun erklære sig enig heri.

 

Cantenac Dagar

Den enigmatiske, franske noise-duo, Cantenac Dagar, kan som få andre brygge en unik støjoplevelse, der er organisk, hvinende og poetisk med et strejf af traditionel og rituel musik fra en fjern og mystisk fortid.

 

Den ene spiller banjo, der indhylles i lag på lag af støjende effekter og pedaler, mens hans makker skaber repetitive strukturer ud af manipulerede kassettebåndsloops, som gradvist vokser i lydstyrke, antal og diversitet. Oven i dette sammensurium af lyddroner spilles der på diverse kuriøse, selvgjorte instrumenter og, for at det ikke skal være løgn, så frembringer den ene samtidig ekstremt veludførte human beatbox-effekter, ind til det hypnotiske stadie nås. Dér, hvor man som tilskuer giver sig fuldstændigt hen til de velskårne, opslugende støjstrukturer.

 

ALICE glæder sig til at byde velkommen til en dejligt støjende og skævvredet aften i festens tegn

 

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 80 dkk inkl. gebyr

Tirsdag 20.02.2018
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: DKK inkl. gebyr

Køb billet
×