Udsolgt
Torsdag 05.09.2019140 DKK

Bedouine (US)

Folk

Efter den forunderlige debut fra 2017, vender den nomadiske sangskriver Bedouine tilbage med en ny buket sanselige og poetiske sange. Sange, der løfter arven fra musikere som Joni Mitchell, Linda Perhacs og Karen Dalton. Glæd dig til koncert på ALICE til efteråret! Præsenteret i samarbejde med smash!bang!pow!

 

“One of the most charming albums of the year” skrev The Guardian om Bedouines slevbetitlede debutalbum fra 2017. Og de var langt fra ene om at hylde albummets varme tone og rigt orkestrerede folk, der sendte elegante hilsner til ikke mindst 60’ernes og 70’ernes store sangskrivere og sangere. Hér var en musiker, som helt naturligt vandrede ind i musikalske rum, som ellers havde været befolket af navne som Joni Mitchell, Linda Perhacs, Nick Drake og Karen Dalton.

 

Samtidig var der en mystisk aura omkring musikeren med det poetiske navn Bedouine – et navn, der smukt indrammer sangerindens nomadiske liv. Født i Aleppo i Syrien af armenske forældre og nu bosat i Los Angeles trækker Bedouine på en sammensat baggrund og en mangefacetteret erfaring. En baggrund, der gør, at hendes musik, hvor nostalgisk den end kan forekomme, aldrig stivner i pastiche.

 

Nu er Bedouine klar med opfølgeren til den betagende debut. ‘Bird Songs of a Killjoy’ er titlen på albummet, der udkommer senere i juni, og som atter er blevet til i tæt samarbejde med producer og multiinstrumentalist Gus Seyffert (Beck, Norah Jones). Atter går klassisk sangskriverkunst hånd i hånd med en organisk lyd, en sensuel tone og et drømmende univers. Melankolsk, og dog lindrende for sjælen. “A soundtrack to Spring blossom, to warm air on skin, to the concept of possibility” siger hun selv om pladen, hvilket er en ganske rammende beskrivelse af de sanselige sange.

 

Så vil du bevare et strejf af forårets sødme til at tage med ind i efteråret, så bør du kigger forbi, når Bedouine lægger vejen forbi ALICE med sine smukke sange. Det bliver uden tvivle en smuk oplevelse – og en god modgift til efterårets tungsind.

Torsdag 05.09.2019
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 140 DKK inkl. gebyr

Udsolgt
Udsolgt
×